janeknaj 0 Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Witam. Mój brat za niedługo się żeni i chcemy mu kupić świętą pamiątkę. Myślałem nad https://www.e-azur.pl/srebne-obrazki-sakralne-swieta-rodzina według mnie jest to świetny pomysł Quote Link to post Share on other sites
Robert7979 0 Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 My dostaliśmy podobne ---- rekuperacja Quote Link to post Share on other sites
tamto 0 Posted Wednesday at 05:45 AM Report Share Posted Wednesday at 05:45 AM Moim zdaniem najlepszą opcja są pieniadze i niech para młoda kupi sobie to co jest jej potrzebne. A nie to co Wam się wydaje najlepsze na prezent. Jesli już jednak chcecie dokupić coś do pieniędzy, polecam postawić na ciekawe doznania. Może nie na skok ze spadochronem bo jest to jednak zbyt ekstremalne, ale na przyklad na lot w tunelu aerodynamicznym - takie tunele są w wielu miastach. MOzna poczuć się jak podczas skoku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts