tamto Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 Czy olejek CBD komus z was pomogl w depresji? Warto? Jakie naturalne ziola, preparaty polecacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kars Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 Ważne, żeby kupić olejek zdekarboksylowany. Dużo firm sprzedaje olejki nieaktywne, gdzie kannabinoidy występujące w konopiach potrzebują obróbki cieplnej w celu "uaktywnienia" Od siebie polecam rownież susz konopny Najlepiej przyjmowany za pomocą waporyzatora. https://centrum-mk.pl/waporyzator-co-to-jest-i-do-czego-sluzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardiolog Posted March 7 Report Share Posted March 7 Niestety ja jeszcze nigdy nie miałem okazji takich testów przeprowadzać, ale jak najbardziej mówi się, że cbd oil uk jest pomocny w wielu schorzeniach. Jak dla mnie jest to bardzo fajna kwestia i ja również od czasu do czasu lubię go używać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts