tatuma Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Zna ktoś firmę która jest w stanie zająć się takim zleceniem i wykonać kosmetyki według mojej receptury? Poszukuję rzetelnej firmy z doświadczeniem w tym zakresie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannka Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Ja słyszałam dobre opinie o https://chc.com.pl/produkcja-kontraktowa/produkcja-kosmetykow/ zajrzyj sobie na ich stronkę, bo wszystko tam mają opisane - kompleksowość usług zaskakuje, bo nawet portfolio dopasowują z klientem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardiolog Posted March 6 Report Share Posted March 6 Sam raczej nie planuję takich rzeczy robić, ale widzę po mojej żonie jak kosmetyki są dla niej ważne. Nawet całkiem niedawno kupiła sobie bardzo dobrej jakości lakier semilac platinum i faktycznie paznokcie po jego użyciu wyglądają bardzo ładnie. Muszę przyznać, że był to właściwy wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striped_flint Posted Friday at 11:22 AM Report Share Posted Friday at 11:22 AM Może warto samemu zainwestować w odpowiednie maszyny, skorzystać z usług firmy zajmującej się ich automatyzacją żeby jak najbardziej zminimalizować czynnik ludzki i działać samemu? Jeśli tak, polecam skorzystać z firmy Riex zajmującej się m.in. projektowanie szaf sterowniczych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts