-
Similar Content
-
By hypersonic
Początek nowego etapu na ścieżce zawodowej jest okazją do tzw. "nowego otwarcia" zastanawiam się więc nad stylem codziennego ubioru do pracy.
Całe studia stosowałem odzienie cywilne przykryte fartuchem + białe klapeczki z zakrytymi palcami.
Tak zaczynała również większość moich znajomych którzy jednak z biegiem lat dryfowali w różnych kierunkach.
Spotkani na przestrzeni lat lekarze również stosowali bardzo zróżnicowane wariacje.
Jak Wy drodzy koledzy i koleżanki ubieracie się w pracy ?
Codzienne odzienie (np spodnie + t-shirt) przykryte fartuchem (długi, krótki rękaw ?), codzienny dół połączony z bluzą medyczną, medyczny dół i góra (czyli medyczny scrub jakby wprost wykradziony z bloku ) czy może inne wariacje typu medyczne spodnie w połączeniu z cywilną górą ?
Co z obuwiem, klasyczna biel czy szaleństwo kolorów; klapki czy może tenisówki ?
Zapraszam do dzielenia się koncepcjami na fachowe OOTD.
-
By meomartino
Hej,
potrzebuje sobie kupić nowy fartuch, albo cały komplet. Polecicie jakiś sklep z dobrym asortymentem?
We Wrocławiu był super lumpex medyczny na piastowskiej bodajże, ale niestety nie widziałem żeby dalej dzialał.
Dzięki!
-
By magdalenaj1
SPRZEDAM KSIĄŻKI I MATERIAŁY NA 1 ROK LEKARSKIEGO (Wydział Lekarski) !!!
Pogrupowałam je przedmiotami, posegregowałam i czytelnie porozdzielałam. Dołączam też własne opracowania tematów pisane z różnych podręczników, najbardziej aktualne giełdy na niemal wszystkie egzaminy i zaliczenia oraz wiele różnych pomocnych notatek i materiałów, które zgromadziłam lub opracowałam przez cały rok.
Korzystając z nich zdałam obydwie sesje w 1 terminach na bardzo wysokie oceny.
Szczegółowe informacje pod numerem:
tel. 661-591-054
-
By piespepe
Mam do sprzedania kserowki, opracowania pytań, książki używane różne i różniste w dobrej cenie od 1 do 6 roku studiow- zalegają zainteresowanych proszę o kontakt piespepe@gmail.com
-
By Kruszyna Kruszynka
Książki szukające nowego właściciela :
ANATOMIA :
3. M. J. Turlough neuroanatomia (napisana bardzo przystępnym językiem – polecam)
22. A. Bochenek anatomia- nowe wydanie (niebieskie) tom I, II, III, IV, V
28. McMinn
32. Yokoshi nowe wydanie + tablice nerwów, naczyń i mięśni GRATIS!
DIAGNOSTYKA OBRAZOWA :
7. N. Raby radiologia w stanach nagłych
23. B. Pruszyński radiologia
24. Daniel, Pruszyński radiologia
LITERATURA DO GENETYKI :
9. T. Brown genomy
10. J. Bal biologia molekularna z elementami genetyki klinicznej (bardzo przydatna pozycja)
13. I. Hausmanowa- Petrusewicz choroby nerwowo- mięśniowe (egzemplarz unikatowy)
14. E. Passarge genatyka (bardzo przydatna książka , naukowo i klinicznie)
16. Badanie podmiotowe i przedmiotowe
17. P. Winter genetyka krótkie wykłady
ZAPRASZAM !
Kontakt przez facebook Kruszyna Kruszynka lub e- mail : kruszyna@teatralni.swe.pl
-
Recommended Posts