Napisano 20 Grudzień 20214 l comment_50813 Jeśli chodzi o mnie i moje doświadczenie to ja praktycznie tylko i wyłącznie wodę pijam, gdyż jest ona dla mnie najważniejsza. Tym bardziej, że stosuję jeszcze filtr do wody bluewater pro który moim zdaniem jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Właśnie dlatego oczywiście każdemu go polecam. Zgłoszenie
Napisano 11 Styczeń 20224 l comment_50971 Ja piję wodę i kontroluje to razem z aktywnością fizyczną w https://www.welbi.pl/aplikacja/ Taka aplikacja pozwala miec na oku zdrowie swoje! Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 20224 l comment_51041 Muszę jeszcze dodać w tym temacie, że jeśli chodzi o wodę to również pamiętajmy, że jest ona niezbędna dla roślinności w naszym ogrodzie. Właśnie dlatego dla mnie ważnym jest to aby wiedzieć jaką pompę do ogrodu wybrać. Bardzo fajnie na ten temat napisano w https://gardenportal.pl/ktora-sprawdzi-sie-lepiej-w-ogrodzie-pompa-pionowa-czy-wielostopniowa/ i myślę, że taka wiedza każdemu się przyda. Zgłoszenie
Napisano 5 Marzec 20223 l comment_55172 Gdy jeszcze mówimy o samej wodzie to warto jest również oczywiście wiedzieć jaki filtr do wody na cały dom, ponieważ to właśnie dzięki takim urządzeniom możemy w końcu mieć zdrową wodę. Ja jestem zdania, że tego typu kwestie są niezwykle ważne i jak najbardziej również się na nich skupiam od jakiegoś czasu. Zgłoszenie
Napisano 10 Maj 20223 l comment_95625 Ja jestem wielką fanką wody gazowanej, dlatego zainwestowałam w saturator. W chwilach "zwątpienia" mam awaryjnie koncentrat smakowy sodastream pepsi i to jest dla mnie wystarczające Zgłoszenie
Napisano 7 Listopad 20241 r comment_765287 Wiele osób kojarzy wizyty online głównie z możliwością uzyskania e-recepty, jednak to rozwiązanie oferuje znacznie więcej. Podczas konsultacji lekarskiej online otrzymasz nie tylko e-receptę, ale także zwolnienie L4, jeśli jest to konieczne. Lekarz przedstawi Ci również zalecenia dotyczące dalszego postępowania oraz wystawi skierowania na potrzebne badania. Wszystko to odbywa się zdalnie! ___________________________________ Konsultacje lekarskie online – rozwiązanie na miarę XXI wieku. Co warto o nich wiedzieć? Zgłoszenie