Napisano 27 Luty 20205 l comment_42910 Dzień dobry,Od pewnego czasu borykam się z łysieniem na tle androgenowym. Włosy wypadają mi głównie na czubku głowy oraz stale powiększają się zakola. Chciałbym temu zaradzić, ale trudno o rzetelne wskazówki. W niektórych miejscach czytałem, że z genetyką się nie wygra... z drugiej strony, trafiam na takie zestawienia produktów: https://www.zadbanewlosy.pl/tabletki-na-wypadanie-wlosow-ranking/ . I tutaj rodzi się pytanie – czy tego typu rankingi są warte uwagi? Czy w ogóle można traktować suplementy diety jako rozwiązanie takowych problemów?Będę bardzo wdzięczny za rzeczowe i merytoryczne podpowiedzi – co począć w moim przypadku.Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 28 Styczeń 20224 l comment_51272 Są pewnie takie które nie działają i takie jak Mybestbeauty które faktycznie poprawiają stan włosów znacznie! Zgłoszenie
Napisano 8 Marzec 20223 l comment_55469 Ja na całe szczęście nie mam takich problemów ani nikt z mojej rodziny więc nie mam pojęcia czy jest to właściwe rozwiązanie. Jednak jeśli chodzi o mnie to wiem z własnego doświadczenia, że opaski do włosów przez moje kobiety są bardzo chętnie noszone. W końcu są one poniekąd bardzo praktyczne. Zgłoszenie
Napisano 25 Marzec 20223 l comment_57086 Kiedy jeszcze mówimy o tych sprawach to ja również jestem zdania, że bardzo ważną sprawą jest mieć dobrej jakości sprzęt fryzjerski i ja do tego celu dążę. Jestem wręcz przekonana, że właśnie takie sprawy są czymś ważnym i przede wszystkim ja właśnie nad nimi się skupiłem. Zgłoszenie