Napisano 6 Lipiec 20223 l comment_235406 Mam problem z obniżeniem energii. Nigdy nie byłam jakąś energiczną osoba, ale w ostatnim czasie codziennie chce mi się spac. Czy macie jakieś pomysły jak temu przeciwdziałać? Zgłoszenie
Napisano 10 Grudzień 20241 r comment_768032 Byłam (bywam nadal) w podobnej sytuacji. Po złamaniu ręki myślałam, że to kwestia odpoczynku od pracy, regeneracji, braku planu dnia... aż wróciłam do pracy przed drugą operacją i wcale nie było lepiej. Zrobiłam polecamy przez dziewczyny komplet badań i jako że sama nie widziałam różnic względem normy (miałam wypisane zakresy prawidłowe przy wynikach), to poszłam z tymi objawami do psychiatry (uwaga: niektórzy przed przyjęciem pacjenta właśnie takich badań oczekują, by nie faszerować lekami na ślepo i na coś, co jest tylko skutkiem ubocznym innej choroby). U mnie wyszły stany o podłożu nerwicowym/lękowym nieznanego pochodzenia. Po przyzwyczajeniu się do leków jest lepiej, szykuję się (umawiam na NFZ) na terapię, chociaż widzę, że i tak najlepiej wyjdę na dostosowaniu się zaleceniom mojej psychiatrki. Aktualnie piję jedynie zioła na pobudzenie - są naturalne https://loremvit.pl/ziola-na-pobudzenie/ Na stronie jest ich rozpiska. Zgłoszenie