Napisano 2 Kwiecień 20169 l comment_33149 Witam wszystkich lekarzy in spe a także wszystkich innych obecnych. Zgłoszenie
Napisano 28 Kwiecień 20169 l Autor comment_33249 44 minuty temu, rakija napisał: Także witam wszystkich cieplutko! Witamy przyszłą Panią Doktor jak mniemam Zgłoszenie
Napisano 7 Lipiec 20169 l comment_33487 Dzień dobry wszystkim to mój pierwszy dzień tutaj i dopiero się rozglądam na forum ale już widzę, że poruszane są tematy, które i mnie zastanawiają jako przyszły lekarz. Obecnie jestem po 5 roku i co miesiąc zmienia mi się pomysł na specjalizację może tu mnie najdzie jakaś nowa wizja Pozdrawiam! Zgłoszenie
Napisano 13 Lipiec 20169 l comment_33504 Cześć wszystkim, dopiero co dołączyłam i dopiero się tu rozglądam co i jak skończyłam studia w Lublinie teraz myślę o stażu też tu na miejscu Pozdrawiam cieplutko wszystkich kandydatów, studentów, lekarzy i dentystów Zgłoszenie