Napisano 10 Czerwiec 201411 l comment_29726 Halo tu Bartek. W tym roku chcę zacząć studia na Wrocławskich klinikach. Specjalizacja? Choroby wewnętrzne. Przynajmniej taki jest plan Zgłoszenie
Napisano 4 Listopad 201411 l comment_30404 Może to nie miejsce, więc przepraszam, że zaśmiecam forum ale szukam wszelkich możliwości dotarcia do studentów medycyny dlatego PROSZĘ WAS o wyrozumiałość Szanowni Państwo, DROGI STUDENCIE MEDYCYNY! Jestem studentką V roku psychologii i zwracam się do Was z ogromną prośbą o uzupełnienie kwestionariusza. Badania są mi niezbędne do napisania pracy magisterskiej. Twój udział w badaniu jest dla mnie ogromnie ważny!!! https://docs.google.com/forms/d/19mjAjLf3c5YEKYS7F3gCpAxXesoGy2HjB9JJbmw9SW4/viewform?usp=send_form Dziękuję za pomoc! Dominika Zgłoszenie
Napisano 11 Grudzień 201411 l comment_30539 Hej! Nazywam się Oka i trafiłam tutaj jako zagubiona owieczka szukając odpowiedzi i wskazówek, żeby nie zwariować Jestem na urlopie dziekańskim,6 rok w zawiasach,między innymi po to, żeby zastanowić się czy aby na pewno lekarz, a nie programista, kucharz, czy piosenkarka. Bardzo mi miło Was poznać. Zgłoszenie
Napisano 9 Styczeń 201511 l comment_30625 Uszanowanko, jestem Anna. Jestem na specjalizacji - chirurgia ogólna. Dlaczego? Chyba lubię bawić się ostrymi narzędziami. Od początku studiów mnie to interesowało i uparcie dążę do tego celu. Poza medycyną alpinizm i podróże. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 28 Luty 201511 l comment_30872 Cześć, jestem erbestynka. W przyszłości planuję zostać szczęśliwą absolwentką medycyny - nie wybrałam jeszcze ostatecznie specjalizacji. Poza wszystkim, co medyczne, interesuję się fotografią i sportem. W wolnym czasie działam w harcerstwie i głaszczę mojego kota. Pozdrawiam serdecznie! Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201511 l comment_30889 cześć http://csgarfield.pl/forum/member.php?u=17679 Zgłoszenie
Napisano 17 Marzec 201510 l comment_30963 Dobry dzień...... dziś ja tu po raz pierwszy, bardzo wesoły być razem z wami, spodziewam się na otrzymanie pożytecznej informacji )) Edytowane 18 Marzec 201510 l przez ebe Zgłoszenie