Napisano 2 Wrzesień 201213 l comment_23501 Łukasz, od października II rok na CM UMK w Bydgoszczy. Przyszłość? Interna>Kardiologia>Angiologia Poza tym bieganie, szosowanie na szosówce, pływanie i noga Zgłoszenie
Napisano 11 Wrzesień 201213 l comment_23668 Witam wszystkich, tu Iza, staromaturzystka z Wrocławia, która postanowiła zrealizować swoje marzenia Co do specjalizacji, to od dawna wiem czym chcę się zająć, ale o tym może dopiero jak już będzie indeks, a na razie "specjalizuję się" w zadaniach z biologi, chemii i fizyki ufffff W wolnym czasie - dobra książka lub film, poza tym bardzo dużo czasu zajmuje mi sport - kiedyś sztuki walk, potem rower, a obecnie najwięcej biegania. Tak przy okazji proszę trzymajcie kciuki, bo w niedzielę nasz - mój i męża mego - debiut maratoński A może są tu inni biegacze? Ktoś może w Hasco startuje? Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 12 Wrzesień 201213 l Autor comment_23680 W wolnym czasie - dobra książka lub film, poza tym bardzo dużo czasu zajmuje mi sport - kiedyś sztuki walk, potem rower, a obecnie najwięcej biegania. Tak przy okazji proszę trzymajcie kciuki, bo w niedzielę nasz - mój i męża mego - debiut maratoński A może są tu inni biegacze? Ktoś może w Hasco startuje? Witamy i powodzenia na maratonie! Myślę, że biegaczy tu troche jest - ja praktykuje raczej 5 i 10 km. Zgłoszenie
Napisano 18 Wrzesień 201213 l comment_23740 W wolnym czasie - dobra książka lub film, poza tym bardzo dużo czasu zajmuje mi sport - kiedyś sztuki walk, potem rower, a obecnie najwięcej biegania. Tak przy okazji proszę trzymajcie kciuki, bo w niedzielę nasz - mój i męża mego - debiut maratoński A może są tu inni biegacze? Ktoś może w Hasco startuje? Witamy i powodzenia na maratonie! Myślę, że biegaczy tu troche jest - ja praktykuje raczej 5 i 10 km. Witaj Mateusz, dziękuję. Z maratonu jestem bardzo zadowolona, mogę napisać - jestem Maratonką. Teraz czas zabrać się za naukę, żeby w lipcu 2013 móc napisać - jestem studentką lekarskiego Co do 5k i 10k to najbliższe są podczas nadchodzącego weekendu - w Urazie i w Strzelinie. No i Polecam Bieg Gerhardta we Wrocławiu, chyba 13 października. Zgłoszenie
Napisano 20 Wrzesień 201213 l comment_23774 Cześć wszystkim! Jestem Magda, studiuję w Zabrzu i właśnie mam półmetek studiów. Jako tako nie interesuje mnie szczególniej żaden z przedmiotów, natomiast w perspektywie myślę o ginekologii z endokrynologią, czasem o onkologii, czas pokaże Prywatnie uwielbiam oglądać filmy, urządzać parapetówki i przesiadywać na allegro. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201213 l comment_23868 Witam Michał z tej strony, student 1 roku wydziału lekarskiego w Bydgoszczy. Kurcze, coś czuje że będzie jazda z tym nowym programem, jestem pierwszym rocznikiem co łapie się na nową reformę... Prywatnie, lubię oglądać filmy / gram w tenisa / i pewnie niedługo będę musiał zaprzyjaźnić się z anatomią...;> Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201213 l Autor comment_23869 Siema Michau, liczymy więc na wieści z pierwszej ręki! Miłego początku studiów! Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201213 l comment_23870 Witaj Michale. Bydgoszcz [uczelnia] Ci się spodoba. Program macie łatwiejszy wbrew pozorom Zgłoszenie
Napisano 8 Listopad 201213 l comment_24386 Cześć jestem Paulina Skończyłam już jeden kierunek zootechnika -hodowla koni Ale jakoś czuje że to nie to ,konie to tylko hobby ,pasja na wolne dni . Od dziecka jestem związana z medycyną ,zawsze chciałam pomagać innym, robić to co ludzie w moim otoczeniu . Póki co myśle gdzie pójść pieleniarstwo ,ratownictwo i kierunek lekarski ,ale to tylko marzenia więc zobaczymy jak moje losy się potoczą . Interesuje sie nefrologia ,transplantologią i chirurgią ogólną . Jestem z Warszawy więc póki co zostaje mi dręczenie lekarzy i pięlęgniarek w Warszawskich szpitalach . Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 201313 l comment_25376 siemanko, Piotrek ze szczecińskiego PUMu, V rok ... później prawdopodobnie pediatria/kardiologia lub anestezjo... poza medycyną lubie podróże, squasha, gotowanie i parki rozrywki ;P Zgłoszenie