Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przywitajmy się!

Featured Replies

Napisano

Cześć jestem Patryk

Jestem jeszcze kandydatem ale już niedługo będę studentem   :wink: . Wariuję za medycyną już dość długi czas . Wybieram się nie na Polską uczelnie lecz na LMU  München na medycynę a co do specjalizacji to chirurgia ogólna  :-P już się nie mogę doczekać . Po za medycyną lubię wypady ze znajomymi ,interesujące filmy i książki oraz muzyka (przeróżne gatunki) .

Pozdrawiam wszystkich użytkowników .

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 142.3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Witam wszystkich Mam na imię Damian i jestem na VI roku Wydziału Lekarskiego na WUM. Planowana specjalizacja: Chirurgia(niezmiennie od 6 lat. Zainteresowania: bieganie, kolarstwo. W lipcu p

• Sabina, VI rok WL w Krakowie. Zdeklarowany, fanatyczny chirurg ogólny z ciągotami w stronę medycyny ratunkowej i traumatologii. Poza miejscem stałego zameldowania w dyżurce chirurgów na jednej z klini

• Witajcie, Paulina, III rok Wrocław zawężenie zainteresowań medycznych dopiero przede mną biegam, ćwiczę, czytam rzeczy rozwijające duchowo i uwielbiam czerwone wytrawne wino Pozdrawiam

Posted Images

Napisano

Cześć

Jestem zarejestrowany już od jakiegoś czasu ale nic to nie napisałem.

Mam na imię Szymon, mieszkam pod Łodzią i tam też studiuje. :)

Jeżeli chodzi o zainteresowania to oprócz tych medycznych, kultura azji wchodniej, muzyka, spacery i szkolenie z moim Golden Retrieverem, staram się w miare systematycznie pływać i uwielbiam też wycieczki rowerowe.

Jeżeli chodzi o specjalizacje myślę o Anestezjologii i Intensywnej Terapii, gdzie miałem praktyki. Nauczyłem się tylu ciekawych rzeczy i bardzo mi się to spodobało, ewentualnie Gastroenetrologia.

Pozdrawiam

Napisano

Magdalena, II rok, I WL WUM

Myślę, że jest za wcześnie, żeby w 100% ukierunkowywać się na specjalizację, ale w tym momencie wybrałabym na pewno radiologię albo internę.

Poza medycyną uwielbiam gotować, szkicować i chodzić do teatru.

Pozdrawiam.

Napisano

Witajcie!

Mam nadzieję, że znajdę tu istotne informacje...i też będę Wam pomocna.

Napisano

Cześć.

Asia, 4 rok. Białystok.

Co do specki jeszcze nie wiem, dużo rzeczy mnie interesuje. O wiele łatwiej mi powiedzieć kim być nie chcę ;) Ostatnio strasznie mnie kręci zabiegówka. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Poza medycyną - książki i wszystko co sprawia radość :)

Napisano

Cześć :) Piotrek z Warszawy. Co prawda jestem jeszcze w ogólniaku, ale już w przyszłym roku maturka. Oczywiście kierunek ------> medicine in Warsaw :) 

co do specjalizacji to anestezjologia lub nefrologia. Pozdrawiam :)

• 2 months later...
Napisano

Witam

Paweł, absolwent AM Wrocław ,staż w  Szpitalu Wojskowym

radiologia lub psychiatria

• 3 weeks later...
Napisano

Witajcie ;)

Kasia, studentka V. roku na PUMie, najbardziej interesuje mnie w tej chwili kardiologia, ewentualnie endokrynologia.

Poza medycyną - wschodnie sztuki walki, piłka nożna, podróże, psychologia, książki, kino, etc.

• 3 months later...
Napisano

Cześć.

Na imię mi Filip, ale sporo ludzi zwraca się do mnie Salon. Studiuję obecnie jako cywil na Wydziale Wojskowo-Lekarskim w Łodzi. Po głowie chodzą mi przenosiny do Wrocławia, ale jeszcze nie teraz. Po studiach myślę o specjalizacji w kierunku medycyny ratunkowej lub intensywnej terapii. 

Napisano

Dzień dobry! :)

attachicon.gifhandshake.jpg

MedFor.me to miejsce zrzeszające studentów medycyny i lekarzy z całej Polski. Pojawiając się w nowym gronie zawsze miło jest przywitać się, stąd zachęcam do uczestnictwa w temacie :)

Ja nazywam się Mateusz Palczewski i powoli docieram do końca studiów na wydziale lekarskim we Wrocławiu. Medycyną interesuje się szeroko, a że uwielbiam pracować także manualnie i cenię precyzję planuję w przyszłości specjalność zabiegową.

Pozdrawiam :)

Witam.

Tu Alla :) Pozdrawiam wszystkich.

Nie jestem lekarzem :( ani studentką medycyny. Żałuję, kiedyś wybrałam inne studia...

Cóż, może w następnym życiu?

Ale mogę poprowadzić ksiegowość gabinetu :) Profesjonalnie, solidnie.

Pozdrawiam :)