Napisano 25 Styczeń 201313 l comment_25460 Cześć jestem Patryk Jestem jeszcze kandydatem ale już niedługo będę studentem . Wariuję za medycyną już dość długi czas . Wybieram się nie na Polską uczelnie lecz na LMU München na medycynę a co do specjalizacji to chirurgia ogólna już się nie mogę doczekać . Po za medycyną lubię wypady ze znajomymi ,interesujące filmy i książki oraz muzyka (przeróżne gatunki) . Pozdrawiam wszystkich użytkowników . Zgłoszenie
Napisano 25 Styczeń 201313 l comment_25461 Cześć Jestem zarejestrowany już od jakiegoś czasu ale nic to nie napisałem. Mam na imię Szymon, mieszkam pod Łodzią i tam też studiuje. Jeżeli chodzi o zainteresowania to oprócz tych medycznych, kultura azji wchodniej, muzyka, spacery i szkolenie z moim Golden Retrieverem, staram się w miare systematycznie pływać i uwielbiam też wycieczki rowerowe. Jeżeli chodzi o specjalizacje myślę o Anestezjologii i Intensywnej Terapii, gdzie miałem praktyki. Nauczyłem się tylu ciekawych rzeczy i bardzo mi się to spodobało, ewentualnie Gastroenetrologia. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 31 Styczeń 201313 l comment_25722 Magdalena, II rok, I WL WUM Myślę, że jest za wcześnie, żeby w 100% ukierunkowywać się na specjalizację, ale w tym momencie wybrałabym na pewno radiologię albo internę. Poza medycyną uwielbiam gotować, szkicować i chodzić do teatru. Pozdrawiam. Zgłoszenie
Napisano 31 Styczeń 201313 l comment_25753 Witajcie! Mam nadzieję, że znajdę tu istotne informacje...i też będę Wam pomocna. Zgłoszenie
Napisano 1 Luty 201313 l comment_25783 Cześć. Asia, 4 rok. Białystok. Co do specki jeszcze nie wiem, dużo rzeczy mnie interesuje. O wiele łatwiej mi powiedzieć kim być nie chcę Ostatnio strasznie mnie kręci zabiegówka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Poza medycyną - książki i wszystko co sprawia radość Zgłoszenie
Napisano 3 Luty 201313 l comment_25814 Cześć Piotrek z Warszawy. Co prawda jestem jeszcze w ogólniaku, ale już w przyszłym roku maturka. Oczywiście kierunek ------> medicine in Warsaw co do specjalizacji to anestezjologia lub nefrologia. Pozdrawiam ) Zgłoszenie
Napisano 3 Kwiecień 201312 l comment_26587 Witam Paweł, absolwent AM Wrocław ,staż w Szpitalu Wojskowym radiologia lub psychiatria Zgłoszenie
Napisano 22 Kwiecień 201312 l comment_26816 Witajcie Kasia, studentka V. roku na PUMie, najbardziej interesuje mnie w tej chwili kardiologia, ewentualnie endokrynologia. Poza medycyną - wschodnie sztuki walki, piłka nożna, podróże, psychologia, książki, kino, etc. Zgłoszenie
Napisano 12 Sierpień 201312 l comment_27573 Cześć. Na imię mi Filip, ale sporo ludzi zwraca się do mnie Salon. Studiuję obecnie jako cywil na Wydziale Wojskowo-Lekarskim w Łodzi. Po głowie chodzą mi przenosiny do Wrocławia, ale jeszcze nie teraz. Po studiach myślę o specjalizacji w kierunku medycyny ratunkowej lub intensywnej terapii. Zgłoszenie
Napisano 19 Sierpień 201312 l comment_27643 Dzień dobry! handshake.jpg MedFor.me to miejsce zrzeszające studentów medycyny i lekarzy z całej Polski. Pojawiając się w nowym gronie zawsze miło jest przywitać się, stąd zachęcam do uczestnictwa w temacie Ja nazywam się Mateusz Palczewski i powoli docieram do końca studiów na wydziale lekarskim we Wrocławiu. Medycyną interesuje się szeroko, a że uwielbiam pracować także manualnie i cenię precyzję planuję w przyszłości specjalność zabiegową. Pozdrawiam Witam. Tu Alla Pozdrawiam wszystkich. Nie jestem lekarzem ani studentką medycyny. Żałuję, kiedyś wybrałam inne studia... Cóż, może w następnym życiu? Ale mogę poprowadzić ksiegowość gabinetu Profesjonalnie, solidnie. Pozdrawiam Zgłoszenie