Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Praca naukowa odnośnie antykoncepcji - prośba do wszystkich kobiet, pomożecie? :)

Featured Replies

Napisano

Razem z kolegą z roku podjęliśmy się przeprowadzenia pewnego badania w formie ankiety internetowej.

Chcielibyśmy z tego miejsca poprosić wszystkie chętne kobiety, które mają 10-15 minut czasu, aby zajrzały pod ten adres - http://moje-ankiety.pl/respond-19951.html - tam znajdziecie naszą ankietę badawczą, którą będziecie mogły wypełnić (z czego będziemy bardzo wdzięczni).

Liczymy na zebranie możliwie jak największej grupy badawczej - pozwoli to na lepsze odniesienie wyników do rzeczywistości i (na co mamy szczególną nadzieję) podniesie to wartość merytoryczną pracy.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i jeszcze raz bardzo proszę o pomoc - http://moje-ankiety.pl/respond-19951.html

Pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Ciekawy temat poruszyliscie w swojej pracy. Przejrzałem ankiete, z ciekawosci jak ją skonstruowałeś. (Oczywiscie wynikow nie przesyłalem (anulowalem ankiete na ost. stronie), gdyż ze wzgledow oczywistych nie nalezę do grupy badawczej:) )

Skoro wybrałes taka formę badania - ankieta internetowa - to na pewno szukasz osob do badania na roznego rodzaju forach np takich jak to. Myśle zatem ze warto by dodac rubryke podnośnie tego skad dana osoba dowiedziala sie o ankiecie oraz dorzucic jedno pytanie ktore odrozniło by osoby studiujace kierunki medyczne lub osoby z medycznym wylksztalceniem od reszty. To umozliwiło by Ci ocene jaka czesc calej grupy badanej stanowia takie osoby i czy nie jest to tak liczna grupa, ze nalezało by ja omowic oddzielnie.

Moim zadaniem, osoby "zwiazane w jakis sposob z medycyna" moga stanowic istotna czesc grupy - chetniej przystapia do takiej ankiety - a ich wiedza na temat antykoncepcji moze odbiegac od "sredniej krajowej".

Pisze o tym, gdyz podczas jednej z sesji STN u nas, prezentowana byla praca gdzie uzyto rowniez ankiety internetowej i komisja zadawala pytania gdzie szukano ankietowanych i czy zroznicowano jakos osoby studiujace wlasnie kierunki med. od studiujacych inne kierunki. (Ankieta byla prowadzona wsrod studentow.)

pozdrawiam

Napisano

Razem z Szymonem jestem współautorem tej ankiety i muszę przyznać Barry, ze masz dużo racji.

Trochę brakuje w tej ankiecie pytania o związek/wykształcenie medyczne aczkolwiek zbyt dużo osób ja dotychczas roziwązało aby zmieniać jje formę.

Postaramy się trafić do tak szerokiej grupy osób nie związanych z medycyną, aby "populacja studentek medycyny" nie była nadreprezentowana;P