Napisano 13 Luty 201214 l comment_20588 Razem z kolegą z roku podjęliśmy się przeprowadzenia pewnego badania w formie ankiety internetowej. Chcielibyśmy z tego miejsca poprosić wszystkie chętne kobiety, które mają 10-15 minut czasu, aby zajrzały pod ten adres - http://moje-ankiety.pl/respond-19951.html - tam znajdziecie naszą ankietę badawczą, którą będziecie mogły wypełnić (z czego będziemy bardzo wdzięczni). Liczymy na zebranie możliwie jak największej grupy badawczej - pozwoli to na lepsze odniesienie wyników do rzeczywistości i (na co mamy szczególną nadzieję) podniesie to wartość merytoryczną pracy. Z góry dziękuję za poświęcony czas i jeszcze raz bardzo proszę o pomoc - http://moje-ankiety.pl/respond-19951.html Pozdrawiam serdecznie Zgłoszenie
Napisano 13 Luty 201214 l comment_20597 Ciekawy temat poruszyliscie w swojej pracy. Przejrzałem ankiete, z ciekawosci jak ją skonstruowałeś. (Oczywiscie wynikow nie przesyłalem (anulowalem ankiete na ost. stronie), gdyż ze wzgledow oczywistych nie nalezę do grupy badawczej:) ) Skoro wybrałes taka formę badania - ankieta internetowa - to na pewno szukasz osob do badania na roznego rodzaju forach np takich jak to. Myśle zatem ze warto by dodac rubryke podnośnie tego skad dana osoba dowiedziala sie o ankiecie oraz dorzucic jedno pytanie ktore odrozniło by osoby studiujace kierunki medyczne lub osoby z medycznym wylksztalceniem od reszty. To umozliwiło by Ci ocene jaka czesc calej grupy badanej stanowia takie osoby i czy nie jest to tak liczna grupa, ze nalezało by ja omowic oddzielnie. Moim zadaniem, osoby "zwiazane w jakis sposob z medycyna" moga stanowic istotna czesc grupy - chetniej przystapia do takiej ankiety - a ich wiedza na temat antykoncepcji moze odbiegac od "sredniej krajowej". Pisze o tym, gdyz podczas jednej z sesji STN u nas, prezentowana byla praca gdzie uzyto rowniez ankiety internetowej i komisja zadawala pytania gdzie szukano ankietowanych i czy zroznicowano jakos osoby studiujace wlasnie kierunki med. od studiujacych inne kierunki. (Ankieta byla prowadzona wsrod studentow.) pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 13 Luty 201214 l comment_20604 Razem z Szymonem jestem współautorem tej ankiety i muszę przyznać Barry, ze masz dużo racji. Trochę brakuje w tej ankiecie pytania o związek/wykształcenie medyczne aczkolwiek zbyt dużo osób ja dotychczas roziwązało aby zmieniać jje formę. Postaramy się trafić do tak szerokiej grupy osób nie związanych z medycyną, aby "populacja studentek medycyny" nie była nadreprezentowana;P Zgłoszenie