Napisano 28 Luty 201214 l comment_21054 Witam Jaki polecilibyście mi podręcznik do egzaminu z Sądówki we Wrocławiu? ...założenie jest proste - mała ilość stron i żeby dało radę go przeczytać w 1-2 dni... na zajęciach mieliśmy przegląd podręczników, zamówiłem sobie taki w dobrej cenie: dobry wybór czy nie bardzo? Co innego byście polecili? Może jakieś materiały z Prawa Medycznego jeszcze i Toksykologii ? Również zwięzłe Zgłoszenie
Napisano 28 Luty 201214 l comment_21060 Ja tez mam ten pomysł + ewentualnie tą książkę Opiniowanie sądowo-lekarskie i toksykologia (czy jakoś tak). Pozdrawiam! Zgłoszenie
Napisano 28 Luty 201214 l comment_21079 No więc na zajęciach mówili, że wystarczy taka czerwona autorstwa Raszeja, Nasiłkowski, natomiast ta wyżej Jaklińskiego jest niby najlepszą książką z sądówki z jakiej się możemy uczyć. Jeszcze ta tłumaczona przez naszą katedrę i prof. Świątek jest najobszerniejsza i polecana dla "szczególnie zainteresowanych" Dr mówił, żeby unikać wszelakich ksiażek "dla prawników" i żeby się nie martwić Zgłoszenie
Napisano 29 Luty 201214 l Autor comment_21134 Dobra, zamówiłem ten shit z fotki co wkleiłem :] ...wyniosło mnie to zaledwie 35 zł z przesyłką, więc jest to tak myślę lepsza opcja niż 2x tyle za dowolną inną książkę :] ...toksykologię zrobię z notatek z zajęć i z farmakologii, a prawo medyczne z jakichś prezentacji które ponoć są na stronie katedry dostępne :] Dzięki za rady Zgłoszenie
Napisano 28 Sierpień 201213 l comment_23395 a orientuje sie ktos moze jaka ksiazke do sądówki wymagaja w lublinie? Zgłoszenie
Napisano 2 Wrzesień 201213 l comment_23510 A jak oceniacie podręcznik DiMaio? Ostatnio trafił mi w ręce - jeszcze trochę czasu do sądówki mam, ale lubię mieć wcześniej książki, zapoznaję się z nimi Zgłoszenie