Napisano 10 Wrzesień 20241 r comment_756697 Jakie kosmetyki dały u Was dobre rezultaty w leczeniu atopowego zapalenia skóry? Szukam rekomendacji bo niestety ale stan mojej skóry ostatnio znacznie się pogorszył. Zgłoszenie
Napisano 10 Wrzesień 20241 r comment_756744 Ja będąc na leczeniu trądziku używałam Cetaphilu i bardzo sobie chwalę, emulsja do mycia była dla mnie super, nie podrażniała i twarz po niej była bardzo gładka ALE ona nie domywa za dobrze, więc polecam zmyć makijaż wcześniej olejem lub płynem micelarnym a dopiero potem emulsją. Ten krem który używasz również miałam, dla mnie był trochę za tłusty i potem kupiłam wersję "dermoprotektor balsam do twarzy i ciała" ma dużą pojemność, więc dobrze wychodzi cenowo. Powiem szczerze, że ja byłam zadowolona z tych kosmetyków i mi pomogły przejść przez antybiotyki a później i izotek, więc nie mam żadnej dobrej rady na cos nowego. Aktualnie bardzo dobrze sprawdzaja się u mnie dermokosmetyki na azs w sklepie verdelove.pl Delikatnie nawilżają i bardzo koją. Zgłoszenie