Napisano 3 Marzec 20251 r comment_771039 Witam od razu powiem, że jestem w tym temacie całkowicie zielony. Za 3 miesiące będę starszym u mego brata i poprosił mnie żeby zamiast tradycyjnego wieczoru kawalerskiego zorganizować mu grę w paintball. To zupełnie nie moje klimaty więc zacząłem szukać w sieci czegoś na ten temat, przeczytałem kilka artykułów między innymi ten: Jakie pole paintballowe wybrać na pierwszą grę? Ale nic mi to nie pomogło za bardzo. Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie i podpowie, na co zwracać uwagę wybierając pole paintballowe na taką okazję? Na co zwrócić uwagę przy rezerwacji, jaki sprzęt jest najlepszy dla początkujących i czy warto dopłacić za dodatkowe opcje, jak np. scenariusze gier czy ulepszony ekwipunek? Może macie jakieś sprawdzone miejsca w okolicach Warszawy, które organizują takie wieczory kawalerskie i zapewniają dobrą atmosferę? Z góry dzięki za wszelkie wskazówki! Zgłoszenie