Napisano 26 Maj 202526 Maj comment_772344 Ratunku, jeśli czegoś nie zrobię to będę łysa. kiedyś tak nie było, teraz jest koszmar... włosy wypadają mi tak, że widać prześwity z pięknych i gęstych są strasznie rzadkie... oprócz tego łamią się na maksa. Co wy w takiej sytuacji robicie jak je ratujecie? Zgłoszenie
Napisano 26 Maj 202526 Maj comment_772346 Ja na noc smarowałam olejem kokosowym tylko tym pachnącym. A że to tłuste i trudno zmyć to szukałam jakiegoś sposobu. Przerzuciłam się na ten płyn na skórę głowy psorisel: https://gemini.pl/psorisel-plyn-na-luszczyce-skory-glowy-na-noc-150-ml-0098899 , który okazał się o wiele lepszy niż olej kokosowy. Odkąd go używam głowa nie swędzi i nie pojawia mi się łuska Zgłoszenie
Napisano 26 Maj 202526 Maj comment_772347 Witam mi pomaga mieszanka :olejek rycynowy,żóltko i cytryna,plukanie szałwia,pokrzywa,skrzyp.oraz spróbujcie płyn Psorisel pięknie wspomaga i nie tłuści.a płukanki z wywaru z cebuli oczywiscie razem z łuską gotowana.polecam .w tej chwili mam ładne włosy,nigdy takie nie były. Zgłoszenie
Napisano 26 Maj 202526 Maj comment_772349 U mnie wypadanie włosów zwiastuje że zaraz pojawi się łuska, tak jakby stan zapalny to powodował. Najgorzej było początkiem jesieni teraz przechodzi... NO i też przekonałam się do płynu Psorisel, odkąd stosuję łuska znacznie mniej narasta a nawet to łatwo schodzi Zgłoszenie