Napisano 2 Lipiec 20252 Lip comment_773033 U mnie się super sprawdzał Psorisel – on nie przetłuszcza włosów tak jak np. oliwa salicylowa, więc nie miałam problemu z tłustą głową. A łuska naprawdę ładnie odchodziła po regularnym stosowaniu. Warto spróbować, ja miałam podobny problem i rozumiem, jak to potrafi uprzykrzyć życie. Zgłoszenie
Napisano 2 Lipiec 20252 Lip comment_773035 Ja stosuję Psorisel punktowo i do tego delikatny szampon, wtedy nie muszę się martwić tym tłustym filmem. Fajne jest to, że można go dostać bez recepty – ja zamawiałam tutaj: https://gemini.pl/psorisel-plyn-do-skory-glowy-100-ml-0148814 I serio działa – nie od razu, ale po tygodniu widać efekty. Zgłoszenie
Napisano 3 Lipiec 20253 Lip comment_773047 Mam ten sam problem – zmycie tego wszystkiego z głowy graniczy z cudem. U mnie najlepiej działał po prostu system: dokładne emulgowanie i cierpliwość. Najgorsze było jak jeszcze trzeba iść do pracy i człowiek nie chce wyjść z tłustymi włosami. Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało jakoś to opanować. Zgłoszenie