Napisano 20 Sierpień20 Sie comment_773776 Ale w środku też smarujecie? Ja mam właśnie od kilku dni w uchu. Jest tragedia, bo oprócz tego, że swędzi, to bardzo boli całe ucho. Nie wiem, czy to już zapalenie, czy łuszczyca się rozlała dalej. Macie coś, co naprawdę działa w takich sytuacjach? Zgłoszenie
Napisano 20 Sierpień20 Sie comment_773777 Smarowałam Retimax A (czyli witamina A) – bardzo pomogło, a wcześniej myślałam, że oszaleję z bólu i swędzenia. Teraz, jak tylko zaczyna się coś dziać, od razu działam. Zaczęłam też używać płynu Psorisel na noc, nie tylko na skórę głowy, ale delikatnie też przy uchu. Pomaga wyciszyć zmiany. https://e-melissa.pl/verdelove-psorisel-night-solution-plyn-na-luszczyce-skory-glowy-150-ml Zgłoszenie
Napisano 20 Sierpień20 Sie comment_773778 Maść z witaminą A, nagietkowa, czasem nawet woda utleniona – zależy, jak bardzo jest podrażnione. Jak zaczyna się tylko swędzenie, działa. Ale jak boli, to ja bym uważała i dołożyła coś przeciwzapalnego. U mnie zestaw z emulsją Psorisel + łagodne oczyszczanie daje radę, byle działać regularnie. Zgłoszenie