Napisano 2 Październik 201213 l comment_23930 Pamięta ktoś czy kartę dyżurów to mamy pobierać z oddziału, na którym akurat stażujemy czy jest jakaś taka specjalna dla stażystów? Zgłoszenie
Napisano 2 Październik 201213 l Autor comment_23931 Z oddziału czy też po prostu zapytaj opiekuna stażu na danej klinice Zgłoszenie
Napisano 25 Październik 201213 l comment_24221 hej,myślę o stażu na klinikach ,moglibyście podzielić się swoimi wrażeniami;czy jesteście zadowoleni?jak wygląda staż na pediatrii? Zgłoszenie
Napisano 25 Październik 201213 l Autor comment_24223 Hej, Ja wlasnie jestem na koncowce pediatrii (kardiologia). W zalenosci jak trafisz lub jak zalatwisz sobie to mozna jeszcze byc na alergologii, endokrynach i hematach (cos slyszalem tez o zakazach, ale chyb malo miejsc). Jak dla mnie jest ok - mozna sporo badac, sa calkiem rozne przypadki, mozna zalapac tez podstawy echo serca. Wiadomo, zalezy od woli. Zajrzyj za kilka miesiecy jak bedziemy na koncowce;) Zgłoszenie