Napisano 8 Grudzień 20258 Gru comment_775364 Szukam ginekologa w Skawinie na pierwszą wizytę ginekologiczną. Ile lat mieliście jak pierwszy raz się wybraliście? Zgłoszenie
Napisano 8 Grudzień 20258 Gru comment_775365 Ja miałam 16 lat jak poszłam pierwszy raz. Z mama ale mama nie wchodziła, ginekolog wiedział ze to moja pierwsza wizyta bo mama mu powiedziała i zrobił zwykle badanie usg brzucha. Powiedział ze wie ze mogę niekomfortowa się czuć na pierwszy raz i na kolejnej wizycie zrobił dopiero usg dopochwowe i badanie takie jak należy.W Skawinie polecam zapisanie sie do tej przychodni https://rcmskawina.pl/zakres-uslug/ Pracuje tam wielu doświadczonych lekarzy. Zgłoszenie
Napisano 1 Styczeń1 Sty comment_775569 Najlepiej na znanym lekarzu poszukać bo ja nie znam nikogo ze tego miasta ale jak dla siebie szukałam specjalisty od nowoczesnej antykoncepcji to właśnie ten sposób okazał sie najlepszy. Niedługo mam wizytę i chcę też zapytać o drovelis Zgłoszenie