Napisano 9 Grudzień9 Gru comment_775368 Jak w temacie. Do świąt coraz bliżej a ja szukam pomysłów na prezenty na urodziny ;)Co warto jest podarować mamie oraz znajomym? Zgłoszenie
Napisano 9 Grudzień9 Gru comment_775371 W zeszłym roku mąż dostał kierownicę i jakieś dodatki do konsoli i voucher na Strzelnicę.W tym rokuVoucher na jazdę off road na godzinę z osobą towarzyszącą, piżamę bo co roku musi być nowa.Córka 14 lat ma wszystko tak naprawdę, ale zażyczyła sobie kolejne książki w języku angielskim, płytę winylową.A ja jak co roku złote kolczyki - tym razem chcę krzyżyki.Nie że dostaję krzyż na drogę - bo sama je chcę.W zeszłym roku dostałam portfel czerwony z kasą w środku , kolczyki i bransoletkę. Superopcja jest też kubek z ceramiki z Bolesławca https://andyceramika.pl/kubkiMamy jeszcze 3 koty - więc będzie nowy drapak dużo większy.Dziadek - koc elektryczny, masażer do stóp. Zgłoszenie