Napisano 11 Grudzień11 Gru comment_775405 Szukam najlepszych kosmetyków i innych metod, które rzeczywiście będą w stanie zrobić róznicę. Co polecacie? Zgłoszenie
Napisano %s o %s 5 dn comment_775406 U mnie padaka i dramat to: olej kaprylowy i z czarnuszki, wszelkiego rodzaju wcierki też porażka oraz nawilżające szampony (teraz mam białą, suchą skorupę na głowie) Dermedic Capilarte i Cerkopil to gwarancja swędzenia i sypania się z głowy. Suszenie suszarką też się nie sprawdziło. Aktualnie używam dwóch peelingów drogeryjnych, szamponu Paraderm plus i glutka z siemienia, gotowane płatki owsiane oraz emulsja Dermocare. Świetnie też sprawdza się u mnie olej sezamowy i oliwa z oliwek (extra vergine, tłoczona na zimno, niefiltrowana) z żółtkiem i syropem z agawy ( mam alergię na miód niestety). Przymierzam się do szamponu Neboa nawilżającego, bo chce mieć coś sprawdzonego na wypadek braku glutka. Żadna dieta bezglutenowa, bezcukrowa i tak dalej nie pomogły mi ani na ŁZS, ani na Hashimoto (wytrwałam pół roku). Zgłoszenie