Napisano 18 Luty18 Lut comment_775745 Cześć, od pewnego czasu mam coraz silniejsze poczucie, że z moim samopoczuciem dzieje się coś niedobrego i nie chcę już tego zamiatać pod dywan. Moje nastroje skaczą jak szalone: raz czuję się kompletnie bez sił i bez motywacji, innym razem mam nagły zryw energii. W głowie ciągły chaos, trudno mi się skupić, napięcie praktycznie nie schodzi, a uczucia takie jak spokój czy radość pojawiają się bardzo rzadko.Zastanawiam się, od kogo najlepiej zacząć szukanie pomocy — psychiatra czy psycholog/terapeuta? Podejrzewam u siebie coś w kierunku depresji i ADHD. I jeszcze jedno: czy ktoś zna kogoś godnego polecenia w Skawinie? Zgłoszenie
Napisano 18 Luty18 Lut comment_775746 Do psychiatry i psychoterapeuty jednocześnie. Farmakologia swoją drogą ale najważniejsza i najskuteczniejsza jest psychoterapiaW Skawinie otrzymasz pomoc w tej poradni https://rcmskawina.pl/ Zgłoszenie