Napisano 7 Lipiec 201213 l comment_23121 Mam do wynajęcia komfortowy pokój 2 osobowy (ponad 20m2) dostępny od sierpnia najchętniej dla studiującej pary lub 2 dziewczyn w nowym mieszkaniu 2 pokojowym ( 55m2). Drugi, mniejszy pokój zajmuję ja. Mieszkanie znajduje się w centrum miasta (Plac Bema), nowe budownictwo, bardzo ładnie wykończone, o wysokim standardzie, umeblowane (chyba, że ktoś nie chce) i wyposażone. Blisko do wszystkich uczelni wyższych, rynku, wyspy słodowej, Ostrowa Tumskiego. W około bardzo wiele tramwajów, które dowiozą Cie gdzie zechcesz. Zdjęcia wysyłam zainteresowanym. Cena do negocjacji Tel. 508 335 684 Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 20223 l comment_54951 Ogólnie ja już własne mieszkanie posiadam ale niestety przed wprowadzeniem musiałem przeprowadzić w nim gruntowny remont oraz pozbyć się szkodników. Wiem właśnie, że dezynsekcja Warszawa jest bardzo skutecznym działaniem i jak najbardziej warto jest ją nawet regularnie przeprowadzać. Zgłoszenie