Napisano 17 Marzec17 Mar comment_775842 Ostatnio przechodzę ciężki okres i mam problemy ze spaniem. Nie mogę zasnąć, budzę się w nocy i mam koszmary. Żaden psychiatra nie chce mi wypisać nasennych ze względu na wydarzenia z przeszłości ale ja już nie wyrabiam a tabletki typu novanoc nie pomagają. Orientujecie się jakie najmocniejsze nasenne dostanę w aptece bez recepty? Jakieś uspokajające też by się przydały Możecie polecić psychiatrę w Krakowie, z którym mogłabym o tym porozmawiać? Zgłoszenie
Napisano 17 Marzec17 Mar comment_775843 To brzmi jak bardziej złożony problem niż tylko bezsenność. Może powinnaś popracować nad przyczyną. A na spanie polecam melatoninę np. Żelki ziquil. Picie mocnej melisy na wieczór. I spróbuj się trochę wyciszyć pomedytować zrelaksować się. Pomagają też ćwiczenia fizyczneW Krakowie polecam to centrum medycnze https://medonow.pl/nasz-zespol/psychiatra/ Powinnaś tam otrzymać odpowiednią pomoc. Zgłoszenie