Napisano 23 Sierpień 201213 l comment_23375 Czy spotkał się ktoś z jakimś przystępnym i nowatorskim programem do rozliczeń i prowadzenia dokumentacji elektronicznej? Kiedyś już gdzieś o tym wspominałam, ale to chyba zły wątek był, bo się dyskusja rozpłynęła W sumie znów nie wiem czy w dobrym miejscu zaczynam rozmowę, ale w razie czego, proszę o wyrozumiałość Zgłoszenie
Napisano 24 Sierpień 201213 l comment_23379 Widziałem, że pytałaś wcześniej o nowy produkt Mediporty. Ja się właśnie zastanawiam nad kupieniem go. Polecam artykuł na stronie: http://centrummedica.pl/artykuly/?id=5 - masz tu trochę informacji. No sam jeszcze nie wiem... Co myślisz @Karolka? Innych też zachęcam do oceny! Zgłoszenie
Napisano 3 Wrzesień 201213 l Autor comment_23517 O, parę nowych rzeczy się dowiedziałam - dzięki To chyba niezła opcja. Nie wiem tylko czy z techniczną obsługą sobie poradzę - jakoś często mnie to przerasta... widomo coś o trudności/łatwości obsługi na co dzięń? Zgłoszenie
Napisano 11 Wrzesień 201213 l comment_23676 Podobno obsługa też jest bardzo prosta i intuicyjna. Słyszałam od znajomego lekarza, który kupił ten program. Zgłoszenie
Napisano 13 Wrzesień 201213 l Autor comment_23691 A mogłabyś agaton, poprosić go, by powiedział coś więcej? Mediporta wydaje mi się godna zaufania, ale chciałabym się upewnić tak na 100% Zgłoszenie
Napisano 3 Październik 201213 l comment_23946 No wiesz co, on mówi, że najlepiej, jeśli wejdziesz na ich stronę www.mediporta.pl i sama sobie o wszystkim przeczytasz P.S. sorry za zwlekanie z odpowiedzią, ale wiesz, wakacje Zgłoszenie
Napisano 4 Październik 201213 l Autor comment_23972 A nic nie szkodzi Ja wakacji nie miałam, ale za to podjęłam w tym czasie decyzję i kupiłam już licencję To pierwsze dni używania programu, więc jeszcze nie wiem np. jak sprawdzają się te rozliczenia z nfz, ale na razie obsługa jest raczej łatwa - zaskakująco łatwa. Fajne jest też to, że automatycznie dostaje się stronę internetową, gdzie można opisać charakter świadczeń itp. Zgłoszenie
Napisano 22 Grudzień 201510 l comment_32674 Gabinet drWidget - można się rozliczać, prowadzić e-dokumentację itp. Do tego jest darmowy, chyba jako jedyny na rynku. Polecam Zgłoszenie