Napisano 27 Wrzesień 201213 l comment_23855 Zapraszam do zapoznania się z artykułem: http://medtube.pl/tr...kach-chirurgow/ i opiniowaniem co sądzicie o takich wynalazkach? Może wskażecie przyszłość badań? Może następne będą inteligentne stenty? Kto powinien zapłacić za takie nici? Bo NFZ nie zrefunduje nam tego. Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201213 l comment_23862 Wszystkie techniki, które mają udowodnioną skuteczność, wyższą od poprzednio stosowanych metod są wg mnie warte uwagi. Zastanawia mnie tylko fakt czy takiej ranie oddawanie dodatkowego ciepła przez nici rzeczywiście służy Ciekawe ile będzie kosztować jedno opakowanie Zgłoszenie
Napisano 28 Wrzesień 201213 l Autor comment_23877 Nie wiem ile to będzie kosztować ale podejrzewam, że nie będą to małe pieniądze. Zgłoszenie
Napisano 9 Październik 201213 l comment_24015 Ciekawe, choć myślę że z uwagi na wysoką cenę szybko się to nie przyjmie, szczególnie w PL Zgłoszenie