Napisano 26 Wrzesień 201411 l comment_30188 Hej, startuję na studia za rok i myślę o ginekologi właśnie brałem pod uwagę jeszcze stomatologię i protetykę ale chyba ginekologia jest tym do czego czuję pasję. Zgłoszenie
Napisano 16 Kwiecień 201510 l comment_31131 kiedyś myślał o tej specjalizacji, lecz potem rozstrzygnął że tonie dla mnie Zgłoszenie
Napisano 13 Lipiec 20169 l comment_33507 Zawsze zastanawialo mnie jak to jest z ginekologami w Polsce. Czy oni sa zobowiazani do wykonywania aborcji? Jak sie stosuja do antykoncepcji i in vitro? Ktos mn oswieci? W koncu Polska to kraj katolicki. Nie wiem czy to ma cos do rzeczy, ale moze wlasnie ma. Zgłoszenie
Napisano 13 Lipiec 20169 l comment_33512 Aborcja jest w Polsce zakazana z wyłączeniem 3 sytuacji wiec większość ginekologów nie styka się z tą problematyką. In Vitro jest domeną wyspecjalizowanych klinik, a obecny rząd postanowił zlikwidować program refundowanego przez państwo IVF Antykoncepcja- raczej nie stanowi problemu chodź w przypadku antykoncepcji postkoitalnej zdarzają się problemy. Zgłoszenie
Napisano 22 Luty 20179 l comment_34128 Jeśli nie chcesz wykonywać aborcji we wspomnianych przypadkach musisz odesłać pacjentkę do innego lekarza czy najbliższego ośrodka, w którym się ją wykonuje. Tak to w teorii wygląda, może ktoś wie jak w praktyce? Zgłoszenie