Napisano 19 Styczeń 201411 l comment_28787 Wracałem w tym roku z nad morza do Lublina PKP - 13 godzin w strasznych warunkach Nigdy więcej Ja uważam tak samo, nigdy więcej inaczej niż samochodem nie jadę nad morze... Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201411 l comment_28789 Ja prawka nie posiadam, ale samochodami innych jeździć lubię Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201411 l comment_29056 Ja prawka nie posiadam, ale samochodami innych jeździć lubię Oj, to ja bym się bał wyjść na ulicę Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 201411 l comment_29094 Jak będę mieć swoją furę, ładną, nową, wypasioną- to wtedy jazda to będzie przyjemność, a nie tylko użytkowanie ;p Z resztą jestem przyzwyczajona do komunikacji miejskiej i jestem szczęśliwa, że mam jako takie połączenia spod akademika do centrum i na kliniki- jak mam stać w korkach samochodem, to wyjdzie mi na to samo. Zwłaszcza, że często jeżdżę jak baba i w dużym mieście jeździ mi się po prostu źle i stresująco. Do tej pory do dojazdów dom-uczelnia, 200+ km, też samochodu nie potrzebowałam, chyba że trzeba było pół dobytku przewieźć, a nie malusią walizkę i reklamówkę ze słoikami. Ale teraz PKP zlikwidowało mi połączenie, które było równie szybkie jak wybranie się w trasę samochodem i w dodatku tańsze >.< Tak czy siak samochód jest głównie funkcjonalny, zwłaszcza dla kobiet ;p facet inaczej- będzie go pucował i jarał się, jak na autostradzie pobije rekord ;p ale nadal samochód to głównie wygoda. Natomiast motocykle... tak, to już musi być pasja *_* jestem tylko "plecaczkiem", czyli pasażerem, ale wspierałam, wspieram i będę wspierać marzenie mojego chłopaka- przynajmniej jeżdżąc z nim wiem, że jest rozsądnym kierowcą, a nie tzw. "dawcą organów" (swoją drogą- bez sensu jest to określenie) @hypersonic czym jeździsz? ;> Zgłoszenie
Napisano 23 Kwiecień 20178 l Autor comment_34342 Zależy to od kilku aspektów -planowany okres użytkowania auta -czy szczegóły konfiguracji są dla ciebie ważne (opcje, dobór kolorystyki materiałów itd) -czy samochód jest narzędziem pracy/jak ważna jest niezawodność -czy pracujesz na etat czy masz swoją działalność gospodarczą Bez tych podstawowych informacji nie potrafię ci doradzić Zgłoszenie
Napisano 2 Maj 20178 l Autor comment_34369 Mi również zdarzało się wypożyczać samochód z sieciowej wypożyczalni. Trzeba zwrócić uwagę na wysokość odpowiedzialności własnej lub jej brak (no excess), a przy odbiorze dokładnie obejrzeć auto opisując wszystkie widoczne uszkodzenia w protokole odbioru/dokumentując je fotograficznie. Annazak to co z tym autem ? Zgłoszenie
Napisano 24 Maj 20178 l comment_34460 Najlepiej wybrac rower, taniej i zdrowiej dla ciebie Zgłoszenie
Napisano 28 Październik 20205 l comment_47545 Wolę auto, a zwłaszcza w czasach pandemii nie wyobrażam sobie, aby poruszać się w inny sposób. Swoją drogą kupno i posiadanie auto to jedno, ale równie ważne jest znalezienie odpowiedniego mechanika. Nawet nie wiecie jak te trzy słowa: serwis ferrari katowice, spędzały mi sen z powiek. Na całe szczęście po kilku miesiącach poszukiwaniach, znalazłem odpowiedni serwis, w którym mój samochód jest naprawiany, a usterki nie wracają. Zgłoszenie