Napisano 31 Styczeń 201313 l comment_25758 Czy kogoś z Was interesuja tematy epidemiologiczne? a bardziej szczegółowo na temat patogenów szpitalnych? Zgłoszenie
Napisano 1 Luty 201313 l comment_25760 Po przedmiocie, który się nazywał "hiegiena z epidemiologią" na samo słowo mam odruch wymiotny. Ważna dziedzina (choć właściwie o każdej można tak napisać), ale niekoniecznie ja się muszę nią zajmować Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201312 l Autor comment_26194 higiena...dobre, no tak ile byśmy mogli uniknąć gdybyśmy myli ręce, co? no ale bakterie clostridium difficile nie są łatwe... Zgłoszenie
Napisano 11 Marzec 201312 l Autor comment_26337 dlatego szukam informacji na temat zastosowania fidaksomecyny na clostridium difficile Zgłoszenie
Napisano 25 Listopad 20214 l comment_50642 Faktycznie sama higiena jest przecież niezwykle ważna i ja jestem zdania, że właśnie dlatego warto jest korzystać ze sprawdzonych materiałów higienicznych. Bardzo ciekawie o nich napisano w https://leszno24.pl/pl/651_materialy_partnera/51691_materialy-higieniczne-marki-tork---dlaczego-warto-na-nie-postawic.html i myślę, że warto jest zapoznać się z tym materiałem. Zgłoszenie