Napisano 27 Marzec 201312 l comment_26529 Czy ktoś ze studentów organizuje sobie praktyki wakacyjne w Niemczech 'na własną rękę' ? zorientowałam się już jak się do tego zabrać ale wolałabym jednak nie jechać sama.może ktoś myślał o wyjeździe tak jak ja ale ciągle się zbiera? Zgłoszenie
Napisano 1 Kwiecień 201312 l comment_26562 teraz już chyba jest za późno na składanie takich wniosków, więc najszybicej w przyszłym roku (przynajmniej w moim przypadku). Myślałem o tym, ale na razie na tym się skończyło Zgłoszenie
Napisano 1 Kwiecień 201312 l Autor comment_26565 Za pózno? Nie, nie powiedziałabym, ja planuje przełom sierpień/wrzesień i uważam że spokojnie załatwie, odzewu tu na forum nie ma, ale i tak zamierzam spróbować Zgłoszenie
Napisano 1 Kwiecień 201312 l comment_26566 we wrocławiu wniosek o samodzielne zorganizowanie praktyk można było składać do końca marca. No chyba, że chcesz na własną rękę to robić, niezależnie od toku studiów, ale wtedy musisz i tak miesiąc odbyć w polsce, by mieć zaliczony rok. Dobrą opcją są praktyki w ramach erasmusa, ale wtedy jedziesz na 3 miesiące. Zgłoszenie
Napisano 1 Kwiecień 201312 l Autor comment_26567 no cóż, nie wiedziałam, że tak jest we Wrocławiu.ja na warszawskiej uczelni nie mam wyznaczonych terminów, składam wniosek do Dziekana i jeśli wyrazi zgodę (a raczej wyraża) to po sprawie. więc życzę powodzenia w przyszłym roku! Zgłoszenie
Napisano 3 Kwiecień 201312 l comment_26578 we wrocławiu wniosek o samodzielne zorganizowanie praktyk można było składać do końca marca. No chyba, że chcesz na własną rękę to robić, niezależnie od toku studiów, ale wtedy musisz i tak miesiąc odbyć w polsce, by mieć zaliczony rok. Dobrą opcją są praktyki w ramach erasmusa, ale wtedy jedziesz na 3 miesiące. termin został przedłużony do 15.04, także jeszcze nic straconego Zgłoszenie
Napisano 17 Wrzesień 201411 l comment_30146 W przyszłym roku będę koniecznie chciał się wybrać na praktyki do sąsiadów. Jaki rejon polecacie? Zgłoszenie