Napisano 2 Wrzesień 201312 l Autor comment_27740 No to byłam i mi się podobała. Może nie jakieś wielkie łał no bo przecież już trochę się oswiłam z anatomią więc nie było to nic niezwykłego ale było ciekawie, a mojej bardzo się podobało. Nie rozumiem zarzutu o zarabianie kasy na wystawie - przecież na kinie, teatrze i wszelkich innych wystawach też się zarabia... nie widzępowodu dlaczego ktoś miałby to robić za free... Zgłoszenie
Napisano 26 Październik 201312 l comment_28183 Byłam jakieś 6 lat temu na tej wystawie, wyszłam rozczarowana i trochę zniesmaczona. Wszystko totalnie odrealnione, sztuczne, plastikowe.. Dodatkowo cena też dosyć zaporowa, chyba nadal ok. 50 zł. Jeśli ktoś ma na zbyciu to polecam zobaczyć z ciekawości, ale nie było to takie wielkie łał, jak sobie wyobrażałam Zgłoszenie
Napisano 13 Grudzień 201312 l comment_28600 Rozczarowałem się http://somatyczny.blogspot.com/2013/11/human-body-exhibition-ostatni-dzien.html Zgłoszenie
Napisano 20 Grudzień 201312 l comment_28620 Byłam. Przereklamowana dosyć. W dodatku podono eksponaty były w podzielone na wystawę w Krakowie i Warszawie. Tak więc za cenę biletu odwiedzało się połowę wystawy tylko . Zgłoszenie