Napisano 26 Listopad 201312 l comment_28473 Można by sobei załatwić takiego "modela" do prezentowania na wykładzie XD Zgłoszenie
Napisano 27 Grudzień 201312 l comment_28632 Tutaj cała masa obrazków i tekstów medycznych http://medycznezarciki.pl/ Zgłoszenie
Napisano 2 Luty 201511 l comment_30740 Dobre ale jednak przez wyszukiwarke mozna szybko i duzo tego znalezc bez problemu Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 201510 l comment_31077 Całe szczęście, że chirurdzy nie podpisują się w taki sposób pod swoimi "pracami" Chociaż gdzieś, na jakieś anglojęzycznej stronie internetowej ze śmiesznymi obrazkami widziałem taki motyw, więc chyba pan Sadurski go sam nie wymyślił Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 201510 l comment_31086 Rozmawia dwóch lekarzy : - Wiesz co, Zenek? Ta nasza nowa pielęgniarka oddziałowa jest tak zakręcona, że trzeba ją cały czas pilnować. Wszystko robi na odwrót. - To znaczy? - No na przykład wczoraj jej powiedziałem, żeby aplikowała pacjentowi spod czwórki pyralginę... 1 tabletkę co 10 godzin... a ona mu zaaplikowała 10 tabletek w godzinę! Facet mało się nie przekręcił... ledwo go odratowaliśmy! W tym momencie słychać z jednej z sal straszny skowyt, a po chwili szpitalem wstrząsa głośna eksplozja. Drugi z lekarzy blednie. - Jezus Maria! Roman! Godzinę temu kazałem jej robić lewatywę pacjentowi spod dwójki... RAZ NA 24 GODZINY! Zgłoszenie
Napisano 26 Kwiecień 201510 l comment_31230 Hahaha poległem w tych psotach tyle kawałów na nudna niedziele od razu się lepiej zrobiło mi. Na dodatek niedziela deszczowa a humor jakoś trzeba poprawić! Zgłoszenie