Napisano 15 Listopad 201411 l comment_30448 Stoje przed wyzwaniem napisania pierwszej publikacji, i jestem zielona w temacie, wiec bede wdzieczna za wszelkie wskazowki jak sie zabrac do tematu: "Nieinwazyjne metody diagnostyki nadciśnienia tętniczego" Moje problemy to: Nie wiem jak szukac, gdzie są najpewniejsze źródła i jak je wykorzystywać, ile metod opisac, na jakie zwrocic uwage, ( moze ktos jest troche w temacie, zeby cos doradzic) WIem, ze moje pytania nie sa precyzyjne, ale jak ktos pisal prace, i mial podobne odczucia, ze nie wiedzial jak zaczac i moglby sie podzielic swoimi pierwszymi doswiadczeniami, to z gory dziekuje za pomoc:) Zgłoszenie
Napisano 16 Listopad 201411 l comment_30449 Cześć! Postaramy się pomóc - powiedz tylko skąd pomysł na taką pracę? Na taki tytuł? W jakim celu ma ona być napisana? Co nowego ma wnieść? Poddaję te pytania pod rozwagę. Pozdrawiam serdecznie! Zgłoszenie
Napisano 25 Listopad 201411 l comment_30474 szukaj w bibliotece, ponadto posiłkuj się publikacjami naukowymi, czyli nie żaden internet czy pogłoski. ma być pisane przez specjalistów medycyny w tej dziedzinie Zgłoszenie