Napisano 10 Grudzień 201411 l comment_30537 Producent mebli medycznych i wyposażenia jednostek opieki medycznej, firma UBM KOTASIŃSKA, oferuje łóżka szpitalne do stosowania w opiece i leczeniu chorych w oddziałach szpitalnych, rehabilitacyjnych, domach opieki osób starszych, sanatoriach i innych jednostkach służby zdrowia. W ofercie posiadamy cztery modele łóżek szpitalnych. Posiadają one różny poziom funkcjonalności i wyposażenia, co pozwala na wybranie produktu odpowiadającego państwa potrzebom bez konieczności przepłacania za zbędne dodatki. Obejrzyj działanie łóżka szpitalnego na YouTube Do łóżka mogą być dodatkowo zamocowane następujące elementy wyposażenia dodatkowego: poręcze boczne półka na pościel półka podwieszana (montowana pod leżem) wieszak kroplówki uchwyt ręki uchwyt na worek do moczu uchwyt kaczki i basenu Najbardziej zaawansowane technologicznie łóżko szpitalne WERSA posada cztery segmenty leża regulowane elektrycznie za pomocą pilota, układ jezdny z centralną blokadą kół, wypełnienie leża siatką bądź płytą laminowaną, możliwość wyposażenia łóżka w kasetę RTG, posiada funkcję CPR do szybkiego wypoziomowania leża, posiada funkcję autoregresji oparcia pleców oraz jest wyposażone w zasilanie awaryjne. UBM KOTASIŃSKA 46-100 Namysłów, ul. Kresowa 5, woj. opolskie tel./fax: (77) 410 52 57 tel./fax: (77) 412 70 78 tel.kom.: 504 054 686 tel.kom.: 502 073 309info@meble-medyczne.plwww.meble-medyczne.pl Zgłoszenie
Napisano 19 Grudzień 201411 l comment_30551 Jestem zainteresowany Państwa ofertą , mogę prosić o kontakt na prywatnej wiadomości? Z góry dziękuje. Zgłoszenie
Napisano 7 Luty 20223 l comment_52113 Jest to bardzo specjalistyczny sprzęt i jak dla mnie bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć jakie meble mają być u mnie w domu. Bardzo spodobało mi się to co przeczytałem na stronie https://domnanowo.pl/meble/salon-na-rodzinne-jesienne-wieczory-jak-go-przystosowac i jestem zdania, że właśnie taki salon na rodzinne jesienne spotkania jest niezwykle ważnym miejscem. Zgłoszenie