Napisano 2 Styczeń 201511 l comment_30567 Witam serdecznie. Piszę pracę magisterską o macierzynstwie i byłabym wdzięczna za Wasze odpowiedzi na następujące pytanie: Czy istynkt macierzynski to mit czy rzeczywistość? Czy on w ogole istnieje? Co na ten temat myslicie? Bardzo interesuje mnie spojrzenie współczesnych kobiet na to zagadnienie . Już teraz dziękuję za pomoc i wszystkie odpowiedzi. Zgłoszenie
Napisano 2 Styczeń 201511 l comment_30569 Mimo, że jestem facetem, to od roku czuję bardzo silny instynkt tacierzyński Tylko nie mam z kim tych dzieci robić, ani za co utrzymać Także ISTNIEJE i to nie tylko u kobiet Zgłoszenie
Napisano 5 Styczeń 201511 l comment_30593 Jak najbardziej istnieje - nie ma co do tego wątpliwości - czasem nazywany inaczej. Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201510 l comment_31147 Hej, ja jestem za tym że istnieje. To sie czuje. Gdzieś Cie ciągnie , brniesz w to. To jest nie samowite uczucie. Wiesz kiedy pragniesz dziecka. Nie wybierasz. Przychodzi odpowiedni moment. To taki specjalny czas. Zgłoszenie
Napisano 25 Czerwiec 201510 l comment_31657 Istnieje na pewno tylko niektórym się włącza bardzo późno Zgłoszenie
Napisano 26 Czerwiec 201510 l comment_31658 To jest wręcz pewne, że istnieje i aktywuje się w określonym wieku Zgłoszenie