Napisano 5 Kwiecień 201510 l comment_31097 Czesc. Mieszkam w skandynawi i chce studiowac medycyne. Robie mature miedzynarodowa IB. Duzo osob stad wyjezdza na medycyne do Polski...Chcialabym tam studiowac ale slyszalam ze ENGLISH DIVISION jest dla obcokrajowcow!!! a ja badz co badz mam polskie obywatelstwo!! Tu w skandynawi dyplom z Polski to jednak jest uznanie, a ja jestem Polska i glupio ze nie moglabym go miec... Studia po polsku nie wchodza dla mn w gre.. Myslalm tez o UK lub Niemczech ale nie wiem czy dostalabym stypendium i jak to jest... Pomozcie jak cos wiecie pls... Zgłoszenie
Napisano 5 Kwiecień 201510 l comment_31098 Na ed studiuja Polacy, wlasnie z innch krajow. Trzeba tylko sie dostac. Zgłoszenie
Napisano 5 Kwiecień 201510 l Autor comment_31099 czyli ze np. na WUMie na ed studiuje Polonia? Myslalam, ze nie moze.. Dzieki za odpowiedz a ciezko sie dostac? z tego co wiem to jest to platne...wiec wydawaloby sie ze nie tak ciezko Zgłoszenie
Napisano 7 Kwiecień 201510 l comment_31102 Z doświadczenia widzę, że ED na WUMie to w 80% osoby z krajów arabskich, nie mają za dobrej opinii jeśli chodzi o przykładanie się do studiów. Zgłoszenie
Napisano 7 Kwiecień 201510 l comment_31103 Generalnie w Gdansku jest glownie Skandynawia, ale z reguly ta bardziej opalona ^^ Oni trzymaja sie razem, gadaja po szwedzku/norwesku/arabsku i maja wyjebane na reszte. Zgłoszenie
Napisano 8 Kwiecień 201510 l comment_31104 W Lublinie jest kika programów . Ale najwieciej jest chyba własnie ludzi ze skandynawi , tajwanu , sporo tez amerykanów . Maja wyjebane oraz tendencje do skupiania się razem tak że potrafią zajmowac prawie całe bloki czy wrecz osiedla Zgłoszenie