Napisano 20 Maj 201510 l comment_31545 MAM DO WYNAJĘCIA POKOJE DLA STUDENTÓW MEDYCYNY ZABRZE – ROKITNICA - WYSOKI KOMFORT. Pokoje 1-osobowe oraz 2-osobowe w bardzo dobrej cenie!!! OD 350 ZŁ. Wszystkie pokoje umeblowane , wyposażone w łóżka ,TV Led , biurka z szufladami oraz szafkami na podręczniki szkolne , szafy ubraniowe , półki . Do każdego pokoju doprowadzone stałe i szybkie łącze internetowe ( WiFi ) Na każdym poziomie nowe łazienki . Oprócz tego w budynku znajduje się kuchnia wyłącznie dla studentów z telewizorem 50 cali , lodówka , pralka , mikrofalówka. Nowe okna plastikowe, w każdym z nich rolety antywłamaniowe. budynek monitorowany, ponadto w budynku znajdują się czujki dymu dla podwójnego bezpieczeństwa. Okolica jest bardzo spokojna i bezpieczna, blisko mieszczą się sklepy, apteka, poczta oraz przystanek autobusowy . Lokalizacja jest w bardzo dobrym miejscu ponieważ mieści się blisko uczelni medycznej!!! OKOŁO 1 KM. Gwarantujemy Państwu mila atmosferę oraz komfortowe warunki do nauki... cisze... spokój...TEL. 535 104 302 POKOJE WYNAJMOWANE SĄ OD 29 WRZEŚNIA ! Zgłoszenie
Napisano 22 Luty 20223 l comment_53275 W sumie są to mieszkania jak każde inne i myślę, że każdemu z nas również powinno zależeć na tym aby wiedzieć w jaki sposób można zaciemnić stylowo okna. Jak dla mnie bardzo fajnie na ten temat napisano w https://domstory.pl/jak-stylowo-zaciemnic-pokoj-wybierz-rolety-dzien-noc/ i oczywiście zachęcam każdego do lektruy tego wpisu. Zgłoszenie