Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Catering dietetyczny - czy zdrowy?

Featured Replies

Napisano

Każdy z nas będzie miał trochę inne podejście do zdrowego odżywiania. Dla jednych będzie to zamawianie wymienionych wyżej cateringów. W praktyce znaleźć taki który będzie dobry i w miarę sensownie wyceniony to niezwykle trudna sztuka. Moim zdaniem to już wiele lepszym pomysłem będzie kupowanie na własną rękę produktów i gotowanie w domowym zaciusz. Nie potrzeba aż tak dużo czasu jak to się utarło. W ten sposób będziemy świadomi tego co spożywamy na codzień, pozbywając się przy okazji magazynowania niepotrzebnego tłuszczu. Warto także wzbogacić naszą diete w orzechy. Przykładowo orzechy macadamia sklep - https://www.delikatesyzdrowo.pl/product-pl-1121-ORZECHY-MACADAMIA.html jest wyborem optymalnym. Wszystko ze względu na bogaty skład chemiczny, wpływający pozytywnie na nasze zdrowie. Duża zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych ma wpływ na odpowieni poziom zdrowego cholesterolu HDL, obniżając przy tym poziom złego cholesterolu LDL.

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 13k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem warto jest się nad tym zastanowić w sytuacji w której nie mamy czasu na gotowanie. Sam pracuje w dość niestandardowych godzinach tak wiec nie mam czasu na codzienne przyrządzanie zdrowego jedzenia, ale jednoczesnie chcę jeść zdrowo i nie chcę odżywiać się gotowcami.

https://suvibox.pl/blog/fakty-i-mity-zywieniowe-10-ciekawostek-ktore-warto-znac/

Z rana otwieram drzwi, a pod drzwiami leży zestaw 5 posiłków na cały dzień ;) 

• 1 year later...
Napisano

Sam jeszcze nigdy nie miałem okazji korzystać z takich rozwiązań i przede wszystkim najzdrowsze jest to jedzenie który my sami sobie przygotujemy. Na pewno dobrym wyborem do naszej kuchni będzie zestaw noży japońskich i właśnie dlatego ja każdego zachęcam do ich zakupu.

• 2 months later...
Napisano

Korzystałam z cateringu, ale często nie byłam w stanie zjeść wszystkich posiłków, albo nie były w moim typie. Niestety nie mam za wiele czasu na gotowanie, więc postanowiłam po prostu chodzić na obiady (które są bardzo w moim typie) do restauracja lubin a reszta posiłków już nie wymaga tyle czasu, więc jakoś to potrafię pogodzić