Napisano 13 Październik 201510 l comment_32091 Witam, poszukuję pytań z wrześniowego ldeku... ktos wie gdzie mogę coś znaleść? jestem zainteresowany również zakupieniem spisanych pytan (najchętniej rozwiązanych -prv matecki-83@wp.pl Zgłoszenie
Napisano 13 Październik 201510 l comment_32094 sprawdz fb, konsylium24.pl, mlodylekarz.pl,-tam juz rozwiązane są i z wyjasnieniem;) pzdr Zgłoszenie
Napisano 14 Październik 201510 l comment_32095 na facebooku jest zamknięta grupa spisująca pytania. Co do rozwiązanych pytań-polecam bazę pytan ldek mlodegolekarza- kazde pytanie z omowieniem i w razie czego jest mozliwosc zadawania pytan czemu tak jesli ma się jakies watpliwosci. No i plusem jest to ze w krotkim czasie po ldek maja juz pytania z omówieniami w bazie. ja korzystałam rok temu i duzo mi dala ich baza pytan jako powtorka i usystematyzowanie wiedzy. pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 14 Październik 201510 l comment_32096 tyle że baza pytań ldek jest płatna czy dostep na 14 dni jest wystarczający? ktos korzystał? powie cos wiecej? @sadystka a Ty mialas na 14 dni? napisz cos wiecej Zgłoszenie
Napisano 16 Październik 201510 l comment_32108 tyle że baza pytań ldek jest płatna czy dostep na 14 dni jest wystarczający? ktos korzystał? powie cos wiecej? @sadystka a Ty mialas na 14 dni? napisz cos wiecej tyle że baza pytań ldek jest płatna czy dostep na 14 dni jest wystarczający? ktos korzystał? powie cos wiecej? @sadystka a Ty mialas na 14 dni? napisz cos wiecej Miałam dostep na 30 dni bo niewielka róznica jest miedzy 30 dni a 14, a cały miesiac wystarczyl mi na dobra powtorke razem z rozwianiem watpliwosci gdy cos mi sie nie zgadzalo. Zgłoszenie