Napisano 6 Listopad 201510 l comment_32491 Cześć, czy ktoś z Was był lub jest klientem Idea banku? Jak wrażenia? bede wdzięczny za obiektywne komentarze Zgłoszenie
Napisano 8 Maj 20169 l comment_33293 Ja nie miałem tam konta, ale korzystałem z ich lokat bo często mają dobre oprocentowanie i wszystko było ok. Co do konta to moge to podsunąć link ps. Późno zauważyłem, że ktoś odgrzał kotleta. Zgłoszenie
Napisano 8 Maj 20169 l Autor comment_33294 Ja zlożyłem wniosek o konto, minęło kilka dni bez odpowiedzi, a miało być szybko i zrezygnowalem. Zgłoszenie
Napisano 9 Maj 20169 l comment_33298 Osobiście korzystam z Getin Banku, bez opłat, wszystko zawsze sprawnie załatwione. Jeśli ktoś potrzebuje zwyczajnego konta to myślę że będzie zadowolony podobno jeszcze mBank daje radę, ale tutaj nie mam już praktycznego doświadczenia Zgłoszenie
Napisano 17 Maj 20169 l comment_33319 Czasami te transakcje to transakcje przykładowo na 5zł albo i mniej więc to raczej nie problem tak czy siak ofert banków jest cała masa i dobrze jest je sprawdzić żeby potem nie narzekać Zgłoszenie