Napisano 10 Kwiecień 20169 l comment_33174 Witajcie, Jeśli ktoś zna stronę internetową, na której można zamieścić gotowy standaryzowany kwestionariusz do pracy magisterskiej oraz ankietę autorską tak, aby móc je przesyłać poprzez facebooka ludziom, aby je wypełniali to będę niezmiernie wdzięczna za pomoc. Jeśli mam wyidealizowany pogląd na ten temat to proszę sprowadzić mnie na Ziemię i podać choć krótką instrukcję działania. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 11 Kwiecień 20169 l comment_33178 Niezbyt rozumiem pytanie link do kwestionariusza można chyba przecież wysyłać w każdym przypadku i nie musi być to bezpośrednio pod fb? Zgłoszenie
Napisano 11 Kwiecień 20169 l Autor comment_33185 Więc chodzi mi o to, żeby można było przez facebooka, ponieważ jest łatwiej ludzi znaleźć od razu I nie chodzi mi o sam link, żeby dana osoba musiała najpierw drukować kwestionariusz, potem go odręcznie wypełniać i jeszcze robić skan żeby mi z powrotem odesłać wypełniony dokument. Zależy mi na tym, by wysyłany przeze mnie kwestionariusz dana osoba mogła wypełnić od razu w komputerze, tak aby proces był krótki i nie nudzący. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 12 Kwiecień 20169 l comment_33189 Lol przecież jest pełno stron, na których można zrobić ankietę i ją wypełnić i link rozesłać przez facebooka. Kto w ogóle myślał o drukowaniu? Zgłoszenie
Napisano 12 Kwiecień 20169 l comment_33191 taką ankietę można stworzyć chociażby przez dokumenty google, odpowiedzi badanych zapisują się od razu w osobnym pliku w formacie zbliżonym do exela Zgłoszenie
Napisano 13 Kwiecień 20169 l comment_33193 Czekam aż autorka odnajdzie ten jeden i najlepszy serwis ankietowy Zgłoszenie