Napisano 8 Maj 20169 l comment_33295 Witam, Czy macie jakieś doświadczenia związane z pracą w polskiej armii ? Kwestia rekrutacji, model pracy, sfera finansowa itd Zgłoszenie
Napisano 9 Maj 20169 l comment_33296 Koleżanka Patty z forum na pewno by mogła coś powiedzieć Zgłoszenie
Napisano 16 Maj 20169 l comment_33307 Z tego co wiem trudno jest się dostać, rozumiem że miałaby to być praca w wojsku związana z medycyną? Zgłoszenie
Napisano 16 Maj 20169 l Autor comment_33313 Tak, chodzi mi o zostanie lekarzem wojskowym. Na poziomie maturzysty można wybrać kierunek wojskowo-lekarski w Łodzi ale jak to wygląda na późniejszych etapach. Plus : -wynagrodzenie -jakie specjalizacje wojsko oferuje najczęściej -jaki charakter ma praca -jak wygląda kwestia zakwaterowania Zgłoszenie
Napisano 3 Czerwiec 20169 l comment_33373 Często chodzą słuchy że w dostaniu się do wojska często pomagają znajomości nie wiem ile w tym prawdy ale biorąc pod uwagę nasz wspaniały kraj to bym się nie zdziwiła. Moim zdaniem warto próbować bo jeśli się uda to zarobki na pewno są wysokie, a jeśli chodzi o zakwaterowanie to wojsko przeważnie je gwarantuje + daje dodatki na jedzenie itd, choć tutaj mogę się mylić. Zgłoszenie
Napisano 3 Czerwiec 20169 l Autor comment_33376 Wolałbym jakieś konkretne informacje bo przeświadczenia są często mylne np. całe społeczeństwo myśli że lekarze dobrze zarabiają a to istne kłamstwo Zgłoszenie
Napisano 13 Czerwiec 20169 l comment_33412 Lekarze zarabiają bardzo dobrze więc nie wprowadzaj w błąd. Zgłoszenie
Napisano 13 Czerwiec 20169 l comment_33416 Lekarze dobrze zarabiają - we własnych gabinetach, kiedy mają zawód który faktycznie pozwala im zarobić. Np dentysta. Pół godziny pracy 200-300 złotych. To jest dobra stawka. Zgłoszenie
Napisano 14 Czerwiec 20169 l Autor comment_33422 Dentysta ponosi niemałe koszty materiałów. Zgłoszenie