Napisano 17 Lipiec 20169 l comment_33531 Hej. Dostalam sie na Uniwersytet medyczny we Wrocławiu na kierunek lekarski i co sie z tym wiąże - szukam pokoju do wynajęcia w mieszkaniu, w ktorym także mieszka student/ka medycyny lub studenta/ki medycyny chętnego/ej do wspólnego wynajęcia.Jestem osobą niepaląca. Lubię porządek i czystość (po prostu żeby dobrze się mieszkało).Jestem zainteresowana mieszkaniem rozkładowym, czyli z pokojami niezależnymi i osobną kuchnią, komfortowym (na pewno nie w stylu PRL) najlepiej z podstawowymi sprzętami. Chciałabym zamknąć sie w przedziale cenowym do 750-800 zł za miesiąc (w ten cenie wliczone opłaty). Zainteresowanych prosze o kontakt : 733664785 ??. Kamila Zgłoszenie
Napisano 26 Styczeń 20224 l comment_51206 Akurat tak się składa, że ja również już mieszkam samodzielnie i nawet na ten moment jestem na wstępnym etapie tego aby porządnie i ładnie umeblować i wykończyć moje mieszkanie. Świetnie moim zdaniem na stronie https://www.pranie-dywanow-lublin.pl/czy-dywan-w-kuchni-to-dobry-pomysl/ napisano o tym czy dywan w kuchni będzie dobrym rozwiązaniem. Zgłoszenie