Napisano 23 Lipiec 20169 l comment_33557 Witam! Wszystko wskazuje na to, że mój ostateczny wybór uczelni (kierunek lekarski) będzie pomiędzy Wrocławiem a Poznaniem. Niestety nie mam żadnych znajomości w tych uczelniach, żeby kogoś spytać osobiście. Z tego co słyszałem jeśli chodzi o zajęcia w szpitalach to jest "przepaść" na korzyść Poznania, a to pierwsza rzecz na jaką powinno się zwracać na uwagę przy dokonywaniu takiego wyboru. Jednak do Wrocławia idzie duża ilość moich znajomych, ale oczywiście nie chcę się tym kierować. Proszę o wasze opinie i sugestie Z góry dziękuję Zgłoszenie
Napisano 23 Lipiec 20169 l comment_33558 1 godzinę temu, Andrewo napisał: Jednak do Wrocławia idzie duża ilość moich znajomych, ale oczywiście nie chcę się tym kierować. A dlaczego nie? To akurat lepsze kryterium niż "lepszość" czy "gorszość" którejś z uczelni. Po każdej jest się lekarzem i jakoś się nie słyszy, że po Wrocławiu tylko konowały wychodzą, co ludzi ubijają. Ja akurat słyszałam dobre opinie o Wro. LEK też piszą podobnie, przecież w tych całych LEKowych "rankingach" różnice to jakieś pojedyncze procenty. Zgłoszenie
Napisano 23 Lipiec 20169 l Autor comment_33559 Waśnie tak myślałem, że jeśli to tylko kwestia kilku procentów to nie ma sensu rezygnować z tego miasta Niestety jakoś nie mogę znaleźć wyników/rankingów tych LEKów ;/ mogłabyś dać link albo podać stronkę, gdzie mogę się w tym zorientować? Zgłoszenie
Napisano 23 Lipiec 20169 l comment_33560 https://www.cem.edu.pl/lep_s.php tu wbijasz termin i dostajesz tabelkę powodzenia! Zgłoszenie