Napisano 5 Wrzesień 20169 l comment_33667 Witam Mam do wynajęcia mieszkanie 2pokojowe na Pomorzanach (38m2). Idealna lokalizacja dla studenta PUM. Do szpitala SPSK nr2 ok 10 min drogi, 5 min drogi od mieszkania znajduję się ponadto pętla tramwajowa (linie 3,4,6,11, 12 i autobus 53). Mieszkanie na 11 pietrze wieżowca, spokojna okolica oraz sąsiedzi. W pełni wyposażone (lodówka, pralka, kuchenka, telewizor). W przedpokoju przestronna szafa typu Komandor. W większym pokoju (ok 18m2) meblościanka, stół, podwójna sofa oraz fotele. Mniejszy pokój z pojedynczym łóżkiem, biurkiem oraz małą szafą i półkami. Z tego pokoju wejście do kuchni wyposażonej w wysokiej klasy sprzęt AGD. Łazienka z kabiną prysznicową. Do zamieszkania od 25 września. W załączniku zdjęcia poszczególnych pomieszczeń. Oplaty: - 1200 zł wynajem plus opłaty: około 350 zł czynsz (w tym zawarta opłata za wodę, gaz oraz ogrzewanie), około 60 zł energia elektryczna (raz na 2 miesiące), 100zł internet, tv, telefon (opcjonalnie) Kaucja zwrotna 1000zł Chętnych zapraszam do obejrzenia lokalu, w razie pytań kontakt pod nr telefonu 508185883 lub 505775112 (proszę dzwonić po godzinie 16) Zgłoszenie
Napisano 22 Grudzień 20214 l comment_50833 W sumie mieszkanie jak każde inne i myślę, że również jeśli posiadamy własne lokum to na pewno każdy chce mieszkać w nim jak najbardziej komfortowo. Dla wielu osób łazienka jest również bardzo ważnym pomieszczeniem. Ja na pewno chciałbym każdego zachęcić do przeczytania wpisu http://www.abcogrod.pl/jak-dziala-rozdrabniacz-do-wc-i-kiedy-warto-go-kupic/ aby wiedzieć dokładnie jak działa rozdrabniacz do WC i kiedy warto go używać. Zgłoszenie