Napisano 5 Grudzień 20169 l comment_33879 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu moja sytuacja życiowa uległa znacznemu pogorszeniu, wraz z nią pojawił się naprawdę duży stres gdyż dość często musze stawiać się w sądzie na rozprawach spadkowych. I tutaj moje pytanie jak sobie w takich sytuacjach poradzić ? Co byście mi doradzili ? Zgłoszenie
Napisano 4 Styczeń 20179 l comment_33951 Wyładuj w jakiś sposob swoj stres. Sport jest bardzo pomocny Zgłoszenie
Napisano 4 Styczeń 20179 l comment_33957 Np. kolorowanki dla dorosłych, medytacje, jogę, sport. Zgłoszenie
Napisano 17 Czerwiec 20178 l comment_34564 Pobiegaj, spotykaj się ze znajomymi, zacznij czytać książki, może jakiś wyjazd by Ci pomógł, choćby weekendowy. Zgłoszenie
Napisano 28 Lipiec 20178 l comment_34656 Proponuję pić 1-2 razy dziennie meliske, na pewno Cie uspokoi Zgłoszenie
Napisano 21 Wrzesień 20178 l comment_34799 Każdy musi znaleźć swój sposób na stres. Na każdego działa co innego. Jedni będą uzupełniać krzyżówki czy sięgną po kolorowanki dla dorosłych. Inni wyżyją się w sporcie, bieganiu czy boksie. Jeszcze inni zrobią sobie relaksującą kąpiel, zapalą świeczki i poczytają ulubioną książkę. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Zgłoszenie
Napisano 25 Styczeń 20188 l comment_34995 Mnie pomaga waleriana. Ale żeby nie łykać tabletek to zaparzam sobie herbatę liściastą, kupiłam w aptece. Piję w dniach wzmożonego stresu. A na co dzień (a raczej na wieczór) wybieram różne herbaty ziołowe na sen. Pomagają, bo wyspana lepiej sobie radzę ze stresem. Jeszcze czytałam o właściwościach witanii ospałej i też w najbliższym czasie wypróbuję. Zgłoszenie
Napisano 13 Czerwiec 20187 l comment_35151 Mi pomagają ziółka, na przykład meliska ale jeśli nadal nie będziesz w stanie poradzić sobie ze stresem to może pomoże dobry psycholog https://ranking.abczdrowie.pl Długotrwały stres może być szkodliwy dla twojego zdrowia i przede wszystkim twoich nerwów Zgłoszenie
Napisano 3 Lipiec 20187 l comment_35193 a może po prostu potrzebujesz odpoczynku, spędź trochę czasu z rodziną, ze znajomymi. Pójdź na spacer, rower Zgłoszenie
Napisano 9 Sierpień 20187 l comment_35434 Najlepiej wyjść gdzieś ze znajomymi, rozerwać się i zapomnieć o wszystkich problemach. Może na koncert? Zerknij sobie na https://ticketclub.pl/kalendarz/ Tam na pewno znajdziesz coś, na co chętnie się wybierzesz. Dobra zabawa i ucieczka od codzienności gwarantowana. Zgłoszenie