Napisano 27 Grudzień 20187 l comment_41875 Wydaje mi się, że sporo daje odpowiednia suplementacja niedoborów składników odżywczych w naszym organizmie. Na migliori-integratori można poczytać więcej na ten temat, dowiedzieć się jakie suplementy są godne uwagi oraz co, kiedy stosować. Sama zacznę stosować niektóre z nich, jak już skończę karmić piersią, gdyż wieżę, że dzięki temu będę czuła się o wiele lepiej. Zgłoszenie
Napisano 27 Luty 20196 l comment_41934 jeśli czujesz że się stresujesz powinieneś uzupełnić elektrolity, to pomaga łagodzić skutki stresu Zgłoszenie
Napisano 8 Czerwiec 20223 l comment_160110 Moim sposobem na stres są przejażdżki. Biorę więc rower electra jak mam już dosyć wszystkiego i wszystkich i jadę sobie w jakieś odludzie, żeby się odstresować Zgłoszenie
Napisano 5 Listopad 20223 l comment_620556 W dniu 3.07.2018 o 14:22, fulti3 napisał: a może po prostu potrzebujesz odpoczynku, spędź trochę czasu z rodziną, ze znajomymi. Pójdź na spacer, rower Też tak sądzę. Zawsze można też zacząć od roweru elektrycznego, jeśli nie masz formy. Swój kupowałam tu: trek rowery elektryczne - nie ma to jak zdrowy przypływ endorfin na słabsze dni Zgłoszenie
Napisano 3 Wrzesień 20241 r comment_755969 Od siebie polecam zadbać o higienę snu. Od kiedy lepiej sie wysypiam, zauważyłam, ze odczuwam o wiele mniej stresu niż odczuwałam do tej pory. No i zerknijcie sobie na te zioła: https://verdelove.pl/produkt/lorem-vit-uspokojenie/ Moim zdaniem świetny środek, który regularnie przyjmowany pozwala uspokoić się w naturalny sposób. Zgłoszenie