Napisano 4 Styczeń 20179 l comment_33953 Cześć wszystkim, chciałam sie dowiedzieć czegoś na temat funkcjonowania i ewentualnych problemów lekarzy z tatuazami. Czy rzeczywiście bywaja jakieś problemy z podjęciem pracy przy posiadaniu tatuaży np. na przedramieniu? baardzo ważne, mam nadzieję ze wypowie się ktoś i będę miala jakiś punkt odniesienia, z góry dziękuję! Zgłoszenie
Napisano 4 Styczeń 20179 l comment_33954 Myślę że wiele zależy od : -wielkości i charakteru tatuażu - specjalności -osobistego podejścia pracodawcy Osobiście znam lekarzy z tatuażami którzy z biegiem czasu zyskują nowe a nie likwidują stare, ale słyszałem też o ośrodkach gdzie makijaż/kolor włosów/stopień uprasowania fartucha ma duże znaczenie. Zgłoszenie
Napisano 9 Styczeń 20179 l comment_33994 Niestety w Polsce pokutuje jeszcze obraz kryminalisty z tatuażem. Ja akurat mam tatuaż w niewidocznym miejscu, więc mnie ten problem nie dotyczy, ale słyszałem o przypadkach, że był problem, aby dostać się np. na specjalizację bo osoba miała tatuaż na przedramieniu. Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 20179 l comment_34008 Może to była spacka z plastycznej, a tatuaż był tani i ujowy Ale rozumiem problem, u nas nikogo z widocznym tatuażem nie ma, ale upierdliwość szefowej bywa przytłaczająca. Raz dostałam opierdol, że jestem "nieskromnie ubrana", bo miałam spódnicę w kwiaty pod fartuchem (zwykłą spódnicę bez koronki, długą do kolan) Zgłoszenie
Napisano 23 Marzec 20178 l comment_34201 Myślę, że wydziarany pediatra to nie jest to, co rodzice pacjentów lubią najbardziej Ale to zależy od miejsca tatuażu, nawet jeśli masz na przedramieniu to pod fartuchem sie schowa. Postrzeganie ludzi z tatuażem przecież się też zmienia, choć wiadomo, ze nie u ludzi w wieku seniorskim, a więc raczej póki co naszych przyszłych pracodawców Zgłoszenie
Napisano 10 Październik 20205 l comment_47069 Nikt już nie zwraca większej uwagi na wydziaranego lekarza --- Panele Dunes Zgłoszenie