Napisano 22 Luty 20179 l comment_34126 Witam jestem obecnie uczniem drugiej klasy liceum. Od bardzo dawna mam dylemat dotyczący kierynku mojej nauki i przyszłych studiów tzn.: Jestem rozdarty jeśli chodzi o przyszły wybór specjalizacji. Mam świadomość iż zostało mi do tego jeszcze sporo czasu lecz mimo wszystko wolałbym być rozeznany w temacie. Bardzo ciągnie mnie do chirurgi / anastazjologii i specjalizacji tym podobnych. Z drugiej strony bardzo poważnie rozważam też studiowanie stomatologii. Dylemat wynika ze świadomości iż studia w obu kierunkach różnią się czasem ich ukończenia, a następnie moga występywać "problemy" ze znalezieniem pracy, samorozwojem itp. Więc moja prośba: czy ktoś rozeznany w temacie mógłby się wypowiedzieć jak wygladaja realia tych studiów i zawodów w chwili obecnej i jakie sa wady i zalety każdej z nich? Zgłoszenie
Napisano 22 Luty 20179 l comment_34127 Chirurgia i anesty, to pachnie nastoletnią fascynacją wizją pracy lekarza czerpaną ze źródeł podobnych grejsom ;D A potem i tak najwyższe progi na dermę i endokryny xD Zgłoszenie